Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - silvipas

Страници: [1]
1
На лечение съм / И аз стартирах !!!
« -: Март 11, 2011, 01:19:30 »
Здравейте!

 Вчера бях в Токуда. Сложиха ми първата инжекция към 11 часа. :dance: Доктор Цонев реши ,че в корема е най-удачно,защото  там ще мога да си ги слагам сама.Малко след това си пих и Копегуса и зачаках нещо да се случи. И така до към 15 часа. И понеже се чувствах чудесно реших да се прибера у дома и да не пренощувам в болницата. Към 20 часа вдигнах температура 37,7 , изпих 40 капки Хексалгин и после спах цяла нощ безпроблемно. Днес се чувствам малко отпаднала и все ми се лежи, но се надявам и това да отзвучи. Стартирах лечението с левкоцити 3,8 (другите резултати не ги знам) и се надявам да не се сгромолясат много бързо надолу. Това е засега от мен.

Поздрави!   :flowers:

Силвия


Добавено от модераторите:
Линк към темата на Силви от раздела "Предстои ми лечение": Днес ми се обадиха, че съм одобрена за лечение!

2
Здравейте!

 Днес ми се обадиха от РЗОК и ми съобщиха благата вест, че съм одобрена за лечение.  :dance:
 Обадих се на лекуващия ме лекар д-р Цонев и той ми каза, че не е необходимо да си оставям дупка, защото ако забавят вторите ми протоколи, от болницата ще ми дадат нужните лекарства, за да продължа без прекъсване лечението си.
Иска ме на 04 март в 08:00 часа в болницата.
 Имам и едно въпросче: Денят, в който ме приемат ли ще ми сложат вечерта инжекцията, а на следващия ден ще ме изпишат ли ако всичко е наред?

 Поздрави!

    Силвия

3
Здравейте!
Ще започна с моята история от преди 8 г. и половина. Тогава забременях и от края на 4-я месец започнаха сърбежите и малките пъпчици по цялото тяло. От лекарите получих само успокоение и нищо повече. Наложи се да родя секцио по спешност и сега имам син , който е почти на 8 г. През годините съм имала леки неразположения и болка в дясно, но пак моята лична лекарка (тя ми е зълва) ми казваше,че няма нужда от изследвания и т.н.През август 2007 г. пак забременях и пак бременността ми премина със сърбежи. Тогава вече ми пуснаха АСАТ и АЛАТ и стойностите им бяха 150 и 120. След това имаше всеки месец контролни изследвания и резултатите не бяха много по-различни. След като родих дъщеря си пак чрез секцио (беше седалищно) и мина месец пак си пуснах изследвания и пак бяха с почти тези стойности. И пак личната лекарка каза да не се тревожа. След година си платих изследванията. Резултатите пак бяха същите. И познайте-пак само успокоение. Преди месец ми даде направлние за профилактични изследвания и понеже не беше пуснала за АСАТ и АЛАТ аз си ги платих. И пак АСАТ 118.8 и АЛАТ 133.2  Даде ми направление за гастроентеролог и ми каза кой е най-добър в града (от Пазарджик съм) .Съответно го посетих, той ми пусна да си направя наново изследвания и на 12.10 т.г.  резултатите бяха АСАТ 124 ,АЛАТ 149.5 , Аnti HCV 56.42 . И сега ми предстои ходене по мъките. Първият ден бях смесица от чуства, но няма място за самосъжаление. Към коя клиника да се насоча? Моля да ми дадете съвет. Благодаря!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007