Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Любо

Страници: [1]
1
Ето на каква попаднах, може и да има светлина в тунела и за нас с хепатит Б Потенциален лек за хепатит B, е било открито от учени в Австралия, с доказване на лечението да бъде 100% успешно към премахване на вируса.

 Изследователите използват комбинация от антивирусни и противоракови лекарства, за да унищожи вируса на хепатит В (HBV), понастоящем нелечимо вирус, който се извършва в кръвта и предизвиква възпаление на черния дроб.

 Хепатит В е хронично вирусно заболяване, което понастоящем е нелечимо.  Д-р Марк Пелегрини, д-р Грег Еберт и колеги в института, използвани проучвания им за поведението на вируса на хепатит В в инфектираните клетки като основа за лечение.

 Публикувайки заключенията си в две отделни изследвания в работата на Националната академия на науките, учените казват тяхното лечение е било успешно при лечението на инфекции при предклинични модели, които вече доведоха до фаза 1 / 2а клинично изпитване, която започна през декември миналата година.

 "Birinapant активиран унищожаването на хепатит В-инфектираните чернодробни клетки, като оставя нормалните клетки невредими. Вълнуващо, когато birinapant се прилага в комбинация с текущата антивирусно лекарство ентекавир, инфекцията се изчиства два пъти по-бързо в сравнение със самостоятелна birinapant. Надяваме се тези обещаващи резултати ще бъде толкова успешна в клинични опити с хора, които в момента са в ход в Мелбърн, Пърт и Аделаида. "

 Комбинираното лечение, разработен в сътрудничество с TetraLogic Pharmaceuticals, базирана в Malvern, Пенсилвания, САЩ, насочена към клетката сигнални пътища, които вируса на хепатит B използва, за да се запази домакин чернодробните клетки живи.

 Техните резултати показват вируса commandeers "вътрешна комуникация и им казва да не обръща внимание на инфекцията и да остане жив:" Birinapant обръща на клетъчното оцеляване "клетките ключа", използван от вируса, причиняващ заразената клетка да умре ", обясни той.

 "Обикновено, чернодробни клетки ще реагират на инфекцията чрез включване на сигнал, който кара клетките да се самоунищожи" към по-добро ", предотвратяване на по-нататъшно заразяване", каза той.

 Процедури, които да елиминират вируса, вместо да го насочване, биха могли да предотвратят резистентни щамове нововъзникващи, добавят авторите.

 Вирусът инфектира клетките на черния дроб и може да доведе до усложнения, включително чернодробна цироза и рак на черния дроб, което води до повече от 780 000 смъртни случаи годишно.
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=bg&prev=search&rurl=translate.google.bg&sl=en&u=http://www.demanjo.com/news/science/1333417/cancer-drug-shows-promise-as-cure-for-hepatitis-b.html&usg=ALkJrhj-eIdIG666TnTeQ80XGb47LcyXEQ


2

 
Ако може да се махне темата че деиствително не е приятна.

3
Зравейте
Аз съм на Бараклуд вече-18м.Вчера ходих до здравната каса за да проверя дали ми е готов
новия протокол.ОТ-обаче ми заявиха че не е престигнал от централа ли е кво ли е на-улица Кричим- 1 
На мен ми е датата утре да си взема новите лекарства(Подадох си документите за новия протокол на 17.10.12)като претполагах че вече е готов протокола но-не-е.А-и дълго спорихме с госпожата която приема и дава новите протоколи за това че срока е 1-месец.
А-тя спореше че е два месеца и се налощи да ходя при началничката-и която беше любезна
и ми обсни че от централата не са престигнали и се обади да види до каде е стигнала процедурата-от там и обяснили че е имало комисия но се очаквало тенологично време.
Аз имам (дупка) от една седмица и после не-знам.Миселта ми е когато престигне протокола ще се застъпи ли старата дата или ще е със нова дата от датата на издаване на новия протокол-защо ако ми се наложи да взема от болницата(Иван Рилски)нали трябва да ги върна.Или нарочно ни бавят с техното технологично време-че който има пари да се излъже и да си ги купи-А който няма.....

4
На лечение съм със (entecavir-Baraclude) от 16-месеца. Имам хроничен хепатит-Б.
Днес ходих да си взема лекарствата от аптеката(аптека Новия срещу-НДК)
 Останах учуден когато ми поискаха-72лв за доплащане.Наложи се да се обади на колега или началник за да ми даде лекарствата със уговорката че евентуално ако  се наложи да си
    доплатя.Откъде идва тази сума след като касата ги-заплаща на 100% не ми е ясно.

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007