Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - silvipas

Страници: [1] 2 3 ... 7
1
Йоки, откакто съм във форума ви чета и препрочитам и винаги съм се надявала и мислила ,че Киро ще се пребори.
Бог да го прости!
И моите съболезнования към теб и всички близки.

2
Завършено лечение / Re: pamche след лечението
« -: Август 15, 2011, 09:24:32 »
  Честито!  :clap: :clap: :clap:
Страхотна новина! Само такива новини и занапред.  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

3
На лечение съм / Re: И аз стартирах !!!
« -: Август 10, 2011, 11:08:33 »
Здравейте!

Вчера си взех вторите протоколи , но то като не му върви на човек и това си е. Отпуснали са ми лечение само за два месеца и изискват да им представя ново изследване на ТСХ и ако е в норма да подавам пак протоколи за останалите месеци. Е не го очаквах." Много ме зарадваха." :scream:
 Говорих и с д-р Цонев. Каза след един месец пак при него - да му нося изследванията и да ми подготвя новите протоколи. Е край няма , издивявам вече. Тъкмо си мисля , че нещо е наред и хайде хоп- на 180 градуса. Също така каза пак да си пускам всяка седмица ПКК ако са ми отново такива ниски стойностите на левкоцитите , за да знам каква доза да слагам от Пегасиса.
 Непрекъснато си повтарям , че ще издържа , ще се сравя, но има моменти в които вече не съм толкова сигурна в това.
 Отгоре на всичко и съпружеското тяло заминава за 4 месеца за Норвегия - музикант човек и оставам с две деца и на това лечение сама без подкрепа и на нова работа от близо месец съм и там е стрес и супер купон. Извинявайте , че си излях грижите , но май само на вас мога да ги кажа. Благодаря ви за търпението и разбирането. :love5:

4
На лечение съм / Re: И аз стартирах !!!
« -: Август 04, 2011, 23:02:00 »
Иве ,забравих да спомена за другите показатели, а те са :
Хемоглобин   106
Еритроцити     3,49
Тромбоцити   161
 Мисля ,че са повече от чудесни при това лечение, само тези левкоцити да не бъркаха така нещата.

5
На лечение съм / Re: И аз стартирах !!!
« -: Август 04, 2011, 21:33:43 »
Моето ТСХ в началото на лечението си ми беше в норма, но приемах л-тироксин. Един месец след началото на лечението си пуснах контрола и пак беше в граници -1,79. ТСХ-то ми обаче на 3-я месец след лечението удари 0,159. По съвет на ендокриноложката спрях л-тироксина за две седмици и след това си пуснах наново ТСХ, което пък беше над горната граница- 4,95 и отново по съвет на ендокриноложката започнах л-тироксина, но в намалена доза. Всъщност от 16 юни не съм си правила ново изследване на ТСХ-то. Може би малко ме е страх какво ще излезе. Не знам.Имам усещането ,че вече не ми се иска да знам каква ми е ПКК,ДКК, ТСХ и т.н. ,защото като видя резултатите и се сдухвам. Просто ми се иска да се оставя по течението, но ...
А Ивче мисля пак да те послушам за схемата на Пегасиса.За съжаление Цонев явно е отпуск ,защото и вчера и днес му звънях , но телефона му е изкл. . Не ми е удобно да притеснявам Балабанска и дано другата седмица Цонев да е на линия ,за да мога да разбера дали да си правя пак изследвания, както каза преди че иска да пускам всяка седмица при тези ниски левкоцити.

6
На лечение съм / Re: И аз стартирах !!!
« -: Август 04, 2011, 09:04:03 »
Здравейте!

След като миналата сряда си сложих Граноцит се надявах , че левкоцитите ще стигнат до нива , които позволяват слагането на цяла доза . Да , ама не. След вчерашната ПКК и ДКК си бих пак половинка , защото тези любими левкоцити бяха стигнали до чудните 2.08 и гранулоцити 34%, което дава абсолютно число 0,707 . Естествено, по-добре е положението от миналата седмица , но в никакъв случай не е цветущо. Всичко останали показатели от ПКК са в приемливи граници.
Вече ме е страх другата седмица като си пусна ПКК какво ще излезе.

 Поздрави!

Силвия

7
На лечение съм / Re: И аз започнах лечение
« -: Август 03, 2011, 09:12:12 »
Ивче, ЧЕСТИТ МИНУС! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
И сега и занапред само минуси на ПСР-а.  :flowers3: :flowers3: :flowers3:

8
И аз сама си сложих в ръката ваксината срещу хепатит А и В ,но за интерферона не искам и да си помислям да го слагам там. Не знам дали и в ръката ще е така ,но на корема ми стават синкаво-лилави петна и се задържат почти до слагането на следващия интерферон. А и д-р Цонев ми каза ,че в корема се усявоявал най- добре. И честно да си кажа не ми се иска да си помислям ако не е вярно.

9
На лечение съм / Re: И аз стартирах !!!
« -: Юли 29, 2011, 22:58:09 »
Привет ,Ели!

Аз съм от Пазарджик и единствената лаборатория, на която вече имам доверие е Германско Българска лаборатория Зинвест. Та в тази лаборатория ДКК го дават само в проценти. Оттам ми казаха как да ги преизчислявам.
Забелязах ,че и при мен лимфоцитите са в повечко и предполагам ,че това е в резултат на намаляване на гранулоцитите.
А иначе за добавките думи нямам. Вече съм като ходеща аптека, но не смея да ги спра. Ами ако се окаже,че като не ги приемам нещата се влошат.
За Неупгена знам ,че една инжекция струва между 150- 180 лв. Зависи от коя аптека ще си я купиш. Граноцита е малко по-евтин, но и той минава 100-те лева. Лошото е ,че и двата продукта много трудно се намират на пазара.
 Надявам се в сряда изследванията, които ще правя да бъдат чудесни след тази инжекция Граноцит.

10
На лечение съм / Re: И аз стартирах !!!
« -: Юли 28, 2011, 09:13:18 »
Здравей, Ели!

Аз си пускам ПКК с диференциално броене, но лабораторията работи в проценти при диференциалното и трябва да се изчислява абсолютното число. Вени не ми останаха вече , иначе още днес щях да съм в друга лаборатория да повторя изследванията. А така или иначе вече си сложих и 1/2 доза Пегасис.
 Този Граноцит е аналог на Неупогена.Надявам се да си свърши работата, защото иначе не ми се мисли.
 Поздрави и хубав ден на всички!

 Силвия

11
На лечение съм / Re: И аз стартирах !!!
« -: Юли 27, 2011, 18:54:49 »
Току-що говорих с д-р Балабанска. Каза да си сложа 90 мкг Пегасис. Граноцита започвал да действа между 12 и 24 часа от поставянето му и в този случай няма да е много рисковано днешното поставяне на Пегасиса в тази доза. И ако има нещо притеснително да й се обадя по всяко време.

12
На лечение съм / Re: И аз стартирах !!!
« -: Юли 27, 2011, 16:03:28 »
Граноцита го сложих по препоръка на Цонев. Беше ми го назначил още в началото на месец юни , но тогава го нямаше по аптечната мрежа, после имах и малко объркване в семейните финанси и не успях да го взема.
Другите показатели от ПКК са:
 Хемоглобин   102
 Еритроцити     3,43
 Тромбоцити   150
Звънях на Балабанска,но телефона й даваше заето. След малко пак ще пробвам.

13
На лечение съм / Re: И аз стартирах !!!
« -: Юли 27, 2011, 14:10:09 »
Здравейте!

Днес си пуснах месечните изследвания и останах шокирана от левкоцитите ми 1.43 и гранулоцити 37.2 %, което по мои сметки прави 0.531 .
Днес си сложих една инжекция Граноцит, за която специално благодаря на The Astronette. Проблемът е в това,че днес ми предстои да си сложа доза Пегасис,а при тези стойности на левкоцитите не знам какво да правя. Звънях на д-р Цонев, но телефона му е изкл.
 В момента съм на 135 мкг Пегасис.
  Поздрави

14
На лечение съм / Re: И аз започнах
« -: Юли 15, 2011, 22:44:42 »
 Лекуващият ме лекар каза ,че е по-добре да е над горната граница ТСХ-то ,защото приема на л-тироксина не е противопоказен при нашето лечение,но с медикаментите при ниско ТСХ не било така.

15
На лечение съм / Re: И аз стартирах !!!
« -: Юли 15, 2011, 22:37:45 »
Здрасти , Тедибон!

Тя предишната ми прическа беше коса до кръста , много филирана за обем , но изискваше ежедневно изсушаване и много дърпане с четката,за да се получи, което от своя страна не беше вече никак подходящо като започна косопада.

Страници: [1] 2 3 ... 7

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007