Автор Тема:  доц. д-р Крум Кацаров - Военна болница, София  (Прочетена 139350 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Тук искам да споделя мнението си за доц. Крум Кацаров, който практикува във Военна болница - София.
Това, което знам е, че доц. Кацаров е един от най-добрите гастроентеролози в България, доказан специалист гастроентеролог и с голям опит в чернодробните заболявания. Аз се лекувах при лекар от неговия екип, д-р Симонова и мога да кажа само добри думи за екипа на гастроентерологичното отделение.
Доц. Кацаров има приемни часове мисля два пъти в седмицата и приема пациенти с направление от личен лекар, но за да влезе за преглед по този начин на човек му трябват няколко седмици чакане. Другия вариант е просто да се плати прегледа и да се влезе същия ден, цената е 20 лева. Аз съм ходил на преглед при него преди да бъда поет от лекар от неговия екип за започване на лечение и моите впечатления за него са именно като за много сериозен специалист, с много познания, ерудиран и явно с много практически опит /нещо изключително важно в тази област/. Аз лично му имам пълно доверие като специалист в областта.
Всеки пациент, който желае може да си запише преглед при него и съответно да бъде насочен от него с информация и съвет какво точно да предприеме. Лекарите от гастроентерлогичното отделение, които се занимават с лечение на болни от хепатит също са много добри специалисти, предполагам и за всеки един от тях ще се стартира отделна тема.
Нека всеки, който е бил пациент на доц. Кацаров да сподели впечатленията си.
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен irka

• усмихната
  • Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 734
    • Профил
  • Вид лечение: Телапревир + пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
Re: доц. д-р Крум Кацаров - Военна болница, София
« Отговор #1 -: Август 08, 2007, 10:02:53 »
 И аз ще изкажа мнение тук! :)

Ние със съпруга ми също сме пациенти на ВМА.  Когато той влезна в болницата за биопсия лекуващ лекар му беше д-р Симонова, но след това тя замина някъде, и  двамата ни пое д-р Стоянова! И на двамата биопсията ни я направи доц. Крум Кацаров. Много сме доволни! Човека ни обясни всичко, след това и за лечението. Докато бяхме в болницата, всички се държаха страхотно. Да не говоря за условията в Гастроентерологията! Все едно си в западна добре поддържана болница! Всичко е ново, чисто! Почувствах се като на хотел. Обстановката ме накара да забравя за какво съм там, е, докато не ми направиха биопсията! ;D

Неактивен chuhoveca

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 47
    • Профил
  • Вид лечение: Спонтанно излекуване
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #2 -: Септември 25, 2008, 17:05:25 »
И аз съм при Кацаров в момента, само че сега не се подписва вместо него Симонова, а Милашка. Е като цяло съм доволен, за най-добрия ми го препоръчаха доц. Кацаров. Д-р Милашка е малко новобранка още и ме нервира по някой път,но е свястна. А Симонова дочух че участвала в правене на трансплантации, но не зная на какво.

Неактивен katia

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 298
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #3 -: Октомври 24, 2008, 16:08:05 »
телефон за записване за консултация с доц. Кацаров: 02/9225001

Неактивен Todor79

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 144
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #4 -: Ноември 18, 2008, 21:36:16 »
Здравейте,аз също се лекувам във ВМА,лични впечатления имам от доц.Кацаров , д-р Ханджиев и д-р Милашка за които мога да кажа че са изключителни специалисти в тази област,да Милашка е млада,но в крайна сметка според мен има достатъчно задълбочени познания и потенциал за развитие и мисля че създадените условия,съвременна апаратура и лекари като тях правят клиниката най-добрата за момента в България.
Поздрави Тодор
http://vbox7.com/play:6186d4b0

Неактивен Panzer

• Немедицинско лице
  • Публикации: 134
  • ...лошо момче...
    • Профил
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
« Отговор #5 -: Август 21, 2010, 16:45:52 »
страхотни са !много съм доволен,внимание,акуратност,вежливо отношение ,професионализъм ,и търпение.....
HCV genotype -1+3

Неактивен Силва

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 12
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
« Отговор #6 -: Февруари 25, 2012, 18:19:31 »
     Много съм доволна от доц. Кацаров. :bravo2: Изключително земен човек, с много положителна нагласа. Държи се някак приятелски, което мен лично ме предразполага и по никакъв начин не дава знак, че бърза да приключи прегледа, както е при другите лекари. Изслушва те внимателно, като същевременно те разпитва подробно. Обяснява и отговаря много обширно на всички въпроси които те вълнуват, че и на такива които не са ти хрумнали да зададеш. Изключителен професионалист. При мен лично, поставената от него диагноза още при първоначалния преглед, се потвърди след направените щателни изследвания. Препоръчвам го определено на всички които имат каквито и да е гастроентерологични проблеми.
     Ето и линк за повече информация за него:
http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=3776.msg52595#msg52595
Пожелавам на всички много здраве, щастие и любов. :love5: :flowers:
     Поздрави, Силва.

Неактивен petyaKalcheva

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 30
    • Профил
  • Статус: Има близък с хепатит B
« Отговор #7 -: Март 04, 2012, 21:21:13 »
Здравейте, и аз съм много доволна от доц. Кацаров, макар и косвено. Този четвъртък ще водя трети човек на преглед при него. Ходила съм по повод хепатет б с баща си, тумор на черен дроб с приятелка и сега ще водя отново приятелка, но с неизвестен гастроентерологичен проблем. Силва, много ти благодаря за споделения опит, тъй като и аз до сега смятах, че доцента се занимава предимно с чернодробни проблеми. Отново отивам при него с последна надежда и се надявам и този път да се оправдае.

Имам и един въпрос. Ако се наложи хоспитализация при прегледа, то тогава той ли издава талон номер 7 за хоспитализация, или трябва да се вземе от личен лекар?

Неактивен Силва

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #8 -: Април 23, 2012, 13:36:29 »
      Петя, съжалявам, че така късно ти отговарям на въпроса.
Имам и един въпрос. Ако се наложи хоспитализация при прегледа, то тогава той ли издава талон номер 7 за хоспитализация, или трябва да се вземе от личен лекар?

Направлението за хоспитализация го издава личния лекар със сигурност. Така или иначе не те приемат веднага. Разбира се ако не си по спешност. Примерно, мен ме записаха за след десетина дни. При постъпване в отделението лекуващ лекар не ти е доц. Кацаров. Въпреки, че се водиш негов пациент те разпределят при някой друг лекар. Аз в последствие разбрах, че доц. Кацаров не работи със здравната каса. Поне така пише на вратата му в МЦ "Интермед", който се намира в поликлиниката на ВМА.
      Поздрави, Силва.

Неактивен desili

• Немедицинско лице
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Здравейте, за пръв път съм тук. От две седмици опитвам да запиша час на мъжа ми запреглед при доц. Кацаров, по телефона или ми дава заето постоянно, или - по-рядко - свободно - без никой да вдига. Моля ви, спешно ми е, дайте ми някакъв друг телефон  освен 922 5001. Мъжът ми отказва да отиде на лекар, отрича, че има проблем, надявам се обективните изследвания да покажат истинската картина. Благодаря ви.

Неактивен marinka

• Немедицинско лице
  • Публикации: 104
    • Профил
« Отговор #10 -: Май 02, 2012, 12:28:50 »
Това е тел. на д-р Ханджиев:0888 807 637,и 02 922 57 62.Пробвайте чрез него да се свържете с доц. Кацаров

Неактивен Силва

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #11 -: Май 06, 2012, 22:52:54 »
     Наистина има проблеми с телефона и записването на час за доц. Кацаров. Може би се дължи на отпускарския период. А и да ви кажа честно моите лични наблюдения са, че имат много работа. За съжаление отделението е препълнено и пред вратата му също. :sad3: Да им се чуди човек как смогват направо. :shocked1:
     На мен ми се наложи да отида лично на място за да ме прегледа по спешност, след като неуспешно се опитвах да се свържа цяла седмица по телефона. Звънях и горе в отделението, но от там категорично отказаха да ми дадат информация за приема му. Отидох към 16:30 часа и обясних на сестрата притесненията си. Тя ми каза да чакам и ако някой от записалите се не дойде можело и да ме приеме. Чаках няколко часа, но в крайна сметка ме прегледа.
     Доц. Кацаров приема от понеделник до четвъртък от 17:30 до 19:30 часа, но винаги остава до по късно и преглежда всички. Поне така казваха хората с които чаках.
     Лично говорих с доцента за проблема с телефона и той каза, че имало някаква повреда. Това беше преди около месец, но явно повредата още стои.
     От сърце ви пожелавам много здраве и успех. :flowers:
     Поздрави, Силва.

Неактивен Силва

• Немедицинско лице
  • *
    • Профил
« Отговор #12 -: Май 07, 2012, 17:37:26 »

Здравейте, за пръв път съм тук. От две седмици опитвам да запиша час на мъжа ми запреглед при доц. Кацаров, по телефона или ми дава заето постоянно, или - по-рядко - свободно - без никой да вдига. Моля ви, спешно ми е, дайте ми някакъв друг телефон  освен 922 5001. Мъжът ми отказва да отиде на лекар, отрича, че има проблем, надявам се обективните изследвания да покажат истинската картина. Благодаря ви.
     Днес ходих във ВМА за да си взема епикризата и отидох и до кабинета на доц. Кацаров да си запиша час. Отново попитах за проблема с телефона. Обясниха ми, че не е повреден и че цяла сутрин са го вдигали, просто най-сигурно е да се звъни сутрин от 08:00 до 9:00 часа, защото след това започват прегледите и им става много натоварено. Днес записваха за 16 май. Жалко, че не се заговорихме по рано, за да ви запиша час и на вас.
     Моето мнение е, че щом ви е спешно ви трябва да отидете направо и да бъдете много настоятелни, каквото и да ви коства. Само така ще пробиете. Но ако ви е невъзможно, мога да ви отстъпя моя час. Той е за 17 май, ако ви устройва. Ако ви интересува нещо питайте, ще се радвам да помогна, стига да мога.
    Успех и много здраве. :flowers:
    Поздрави, Силва.

Неактивен PyroManiac

• Немедицинско лице
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
« Отговор #13 -: Октомври 03, 2016, 17:08:12 »
е аз ще съм черната овца с днешна дата там е ужасно чакаш с месеци само за да си направиш всички необходими изследвания за да можеш да подадеш документи за лечение(в моиа случай започнах май и ми остава още поне 2 мес това са 8 мес ) отношението на лекарите е нагло и обидно (няма да споменавам имена защото трябва да ходя там още няколко пъти)и най странното е че във всяка епикриза пише че ми е провеждано лечение с някакви медикаменти а такова не ми е правено

Неактивен Irena Pencheva

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 90
    • Профил
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #14 -: Октомври 04, 2016, 21:45:02 »
Това да не те впечатлява за написаното, че ти вливат системи то так си върви от преди.А за отношението си напълно прав там се чака с часове за да излезе някой доктор и да го попиташ за  твоето състояние.Въоръжи се с търпение и те след 14ч дават информация.Но в ВМА за съжаление е така много пациенти и много доктори с ужасно държание.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007