Тук искам да споделя мнението си за
доц. Крум Кацаров, който практикува във Военна болница - София.
Това, което знам е, че доц. Кацаров е един от най-добрите гастроентеролози в България, доказан специалист гастроентеролог и с голям опит в чернодробните заболявания. Аз се лекувах при лекар от неговия екип, д-р Симонова и мога да кажа само добри думи за екипа на гастроентерологичното отделение.
Доц. Кацаров има приемни часове мисля два пъти в седмицата и приема пациенти с направление от личен лекар, но за да влезе за преглед по този начин на човек му трябват няколко седмици чакане. Другия вариант е просто да се плати прегледа и да се влезе същия ден, цената е 20 лева. Аз съм ходил на преглед при него преди да бъда поет от лекар от неговия екип за започване на лечение и моите впечатления за него са именно като за много сериозен специалист, с много познания, ерудиран и явно с много практически опит /нещо изключително важно в тази област/. Аз лично му имам пълно доверие като специалист в областта.
Всеки пациент, който желае може да си запише преглед при него и съответно да бъде насочен от него с информация и съвет какво точно да предприеме. Лекарите от гастроентерлогичното отделение, които се занимават с лечение на болни от хепатит също са много добри специалисти, предполагам и за всеки един от тях ще се стартира отделна тема.
Нека всеки, който е бил пациент на доц. Кацаров да сподели впечатленията си.