Автор Тема:  Забранен е достъпа до форума на осем потребителя поради системни нарушения!  (Прочетена 59282 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Днес забраних достъпа до форума на 8 потребителя на форума: kelly, Petrana, duvan, magi73, ilko_savov, paveldr, cinderella7 и anelia77.
Установено беше недвусмислено, че друг потребител на форума е създал тези 8 потребителя, измислил е техните лични истории, пускал е постове с въпроси, които уж ги интересуват, предизвиквал е изключително разгорещени дискусии, и т.н. като по този начин е злоупотребил с доверието и добронамереността на всички активни участници тук.
В продължение на няколко месеца този потребител си е съчинявал нови и нови проблеми на своите потребители, задавал е провокиращи въпроси, които в крайна сметка в много от случаите са отнели голяма част от времето на всички нас, които сме се опитвали да издирваме информация и сме били загрижени да отговаряме на личните истории и проблеми на всеки един от тези потребители.
След като оставих достатъчно дълго време за наблюдение и проверка на този потребител и се уверих, че предположението е вярно, взех решение да прекратя достъпа на тези потребители до форума.
Мисля, че поведението му е неприемливо, неетично и некоректно спрямо основните принципи, на които се гради този форум, а именно желанието да се опитаме да споделяме информация и опит, и да си помагаме в борбата с болестта.
За момента основния потребител, под който е бил регистриран авторът на този "филмов сценарий", ще бъде оставен да пише и участва във форума, без да обявявам официално името му.
Очаквам вашето мнение за това дали това е най-правилното решение и дали той да продължава да пише. Решението ми той да остане във форума е продиктувано от това, че със своя основен потребител, той е бил полезен и е помагал със съвети и информация на много от хората тук.
Решението за останалите потребители е засега в техните подписи да бъде публикувана информация за това, че зад тях не стои реален човек и реална история, което да не доведе до заблуда новите посетители тук. Тъй като тези осем потребителя имат голям брой постове, стартирани в множество теми, мисля че по-добрия вариант, е техните мнения да не се изтриват.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Vancheto

• Модератор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1558
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Най-доброто решение  :doubleup:
Любопитно ми е дали основния потребител, ще има доблеста да сподели нещо по въпроса  :girl_wink:

Неактивен cvetna

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 584
  • pure pleasure seeker
    • Профил
мдааааа, няма такъв филм...

щеше да е смешно може би, ако не беше толкова некоректно към всички форумци, които са ставали съпричастни на проблемите на тези потребители и са отделили време и емоция да помогнат...

Неактивен galq

• Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 906
  • Животът може да бъде и хубав......
    • Профил
  • Статус: Има близък с хепатит C
Останах шокирана! :shocked1: Пиша от много години в различни форуми и  ми се случва за пръв път,да попадна  на такъв потребител. :cowboy: Тук са дошли хора да споделят болката и отчаянието си и да получат успокоение и подкрепа от тези, коита са минали през лечението.Да се подиграваш с човешката мъка е прстъпление.Лично моето мнение е :"Този потребител да не се допуска да пише във форума".
Лека вечер на всички!
Галя
« Последна редакция: Ноември 16, 2008, 20:33:58 от galq »

Неактивен anita

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
Подкрепям напълно решението ти, Ради. Това е меко казано гавра с всички нас.

Неактивен niki85

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 310
  • Хепатит B
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
Ако видиш някого без усмивка, дай му своята!

Неактивен Silvi

• Немедицинско лице
  • Публикации: 275
    • Профил
      Тук ни събра общата болка и общите проблеми и за такива хора няма място тук. В последно време забелязвам доста изнервящи реплики във форума, но смятах че е въпрос на виждане на някои потребители на форума. Не бих допуснала, че некоректни потребители ще ни "разиграят" такъв театър.
      Радо, благодаря ти за мяраката, която си предприел.

Неактивен tedibon

• Публикации: 1341
    • Профил
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
  • Статус: Има близък с хепатит B
Крайно време беше,макар че не се надявам конкретната личност да се "осветли"!

Аз в други форуми влизам рядко,но и никъде не съм присъствала така задълбочено ,както тук,в "нашия форум"!Такова явление ,не може да продължава вечно!Всеки ще си носи отговорността!

Поздравявам всички здравомислещи и добронамерени хора сред нас!

Неактивен Мери_

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Публикации: 2373
    • Профил
  • Резултати: В момента съм на лечениe
Моето мнение е по-различно от това на Радо!

Всеки българин знае приказката за лъжливото овчарче. Лъгало един път, втори път, спрели да му вярват и му се случила беда, но вече нямало кой да му се притече на помощ.

Не би трябвало да помагаме по какъвто и да е начин на "лъжливото овчарче", след като то си е надробило тая попара!
Мисля, че тези 8 потребители, чиито достъп до форума Радо е спрял нямат никаква вина за появяването им и за техните "лъжи" спрямо нас
Основната вина за тяхното появяване с цел да ни тревожат, тормозят, лъжат, да ни задават всякакви малоумни въпроси, да ни изкарват извън равновесие е на потребителя, който ги е създал и се е крил зад техните измислени имена и измислени въпроси.
Не мисля, че човек, способен на такава гавра с хорското състрадание и милосърдие има място във форума.
Според мен името на основния потребител, сътворил този фарс трябва да бъде разкрито и забраната да важи и за него!!!

Неактивен rumi

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 75
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
Е гати  простотията,да се гавриш със чуждото нещастие.
Най-хубавият ден - днешния-28 СЕПТЕМВРИ 2010.
В живота има неща за които си струва да се бориш до край!

Неактивен tedi

• Публикации: 1168
    • Профил
Аз съм напълно съгласна с Мариана!
Кажете името на този с раздвоените личности!
Трябва му специализирана психиатрична помощ!
И на него му биите черен печат!!!
« Последна редакция: Ноември 16, 2008, 21:05:25 от tedi »

Неактивен pollux

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 26
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
''Основната вина за тяхното появяване с цел да ни тревожат, тормозят, лъжат, да ни задават всякакви малоумни въпроси, да ни изкарват извън равновесие е на потребителя, който ги е създал и се е крил зад техните измислени имена и измислени въпроси.''

Не мисля,че това е целта на този основен потребител. Нямам, обаче никаква идея защо го е направил. Поне за мене засега е трудно обяснимо.

Неактивен Maryana

• Немедицинско лице
  • Публикации: 303
  • Не спирам да се надявам!
    • Профил
Поразена съм ! И аз се питам защо го е направил /а/? Все пак този форум е за взаимопомощ на хора със сериозна диагноза. Просто нямам думи, да не е луд???

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Публикации: 3183
    • Профил
Основното Радо го е казал, няма да го повтарям, но според мен този потребител ще продължи след време да се логва с нови имена и нови истории и мисля тук е мястото да му кажа, че ще е безсмислено. Нека си запази и малкото достойнство което му е останало. Ако пък желае да даде смислено обяснение на поведението си, да заповяда!
Бих искала да му кажа, че знаем от достатъчно време за тези.. как да ги нарека?- метаморфози и че в крайна сметка , ако целта му е била да ни " Основната вина за тяхното появяване с цел да ни тревожат, тормозят, лъжат, да ни задават всякакви малоумни въпроси, да ни изкарват извън равновесие е на потребителя, който ги е създал и се е крил зад техните измислени имена и измислени въпроси" , то не е успял, защото знаехме кой е в същност. Мила Кели, Дуван,Петрана, Илко Савов,Синдерела,Анелия,Маги и Павел- знам кой си  :wink3:

Приятен ден  :girl_dance:

Неактивен danihaleva

• Публикации: 438
    • Профил
  • Статус: Има близък с хепатит B
Мисля,че ако този потребител остане,той ще се опита да промени стила си за да продължи да влиза във форума.Ако целта му е била да получи някакво внимание ще кажа че е успял.Съмнявам се че е навредил на някого.Но това е сериозен форум и място за ненужни дискусии няма.Така че този потребител трябва да бъде разкрит,в крайна сметка не се разкриват лични данни.Съмнявам се ,че сам ще се представи и извини,интернет дава точно тази възможност за анонимност.Готова съм да се извиня,но мислех,че Sintia e същия потребител.
Аз знам,че нищо незнам

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007