Автор Тема:  Здравейте, помощ със спешно питане!  (Прочетена 14722 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен marina

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 67
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Здравейте, помощ със спешно питане!
« Отговор #15 -: Февруари 27, 2009, 10:31:26 »
Да, хубаво е, че ваксинират бебчетата, ама същите бебчета когато навлязат в пубертета вече ваксината не ги предпазва и никой не им казва на тях и на родителите им, че трябва да си направят реваксинация. А точно в този период порасналите бебчета искат да си сложат я татуировчица, обичка на няколко места, искат да пробват какво е наркотик, до сменят няколко сексуални партньора. И току виж незнайно от къде - хепатит В!
Хубаво е, че държавата ги предпазва до 10-12 годишна възраст, ама това ми се струва като наполовина свършена работа.
Така си е, и пак добре, че поне има ваксина за В. А аз по едно време си мислех за рождени дни да подарявам ваксини  :ashamed:.

Неактивен niko_us

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 4
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Здравейте, помощ със спешно питане!
« Отговор #16 -: Февруари 27, 2009, 11:23:58 »
Здравейте на всички!

Радвам се, че има толкова много отговори. Вече ми сложиха първата ваксина, същата, която Радослав ми писа. Не съм купувал другите две инжекции, като дойде времето ще ги взема, надявам се да не изчезнат от "пазара".

Разглеждам своята ваксинация като инвестиция в собственото си здраве и като шанс да се размина по-леко, ако съм се заразил и е А или Б.

Така или иначе до 2-рия месец няма смисъл да си правя изследване, днес ходих да си направя само за други STD неща и олекнах с 86 лв.

Благодаря на всички още веднъж, аз продължавам да следя форума и да се образувам.

И да марина, права си относно моя интерес за А+Б.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007