Автор Тема:  Рецидив след лечение на хепатит  (Прочетена 5751 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен chuhoveca

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 47
    • Профил
  • Вид лечение: Спонтанно излекуване
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Рецидив след лечение на хепатит
« -: Декември 03, 2008, 12:50:39 »
Да, знаех си че статията не струва, но все пак възникна нотка на съмнение. То и от логична гледна точка след като нямаш нито една клетка с хепатит ц в организма - просто няма от къде да дойде пак и примерно да се възвърне в старото си положение.

Но тази статия е едно на ръка. Миналият месец ходих да си взема интерферона от аптека и се оказа че майката на продавачката също била болна от Ц и се лекувала при същата лекарка като моята. И тя ми сподели че майка и имала "рецидив". Не я разпитах какво точно означава "рецидив" в хепатит ц, но си го перефразирах така че все едно тя се е излекувала и после пак се е започнало. А също така са ме питали и в здравната каса дали съм с рецидив. Явно има нещо гнило в цялата тази работа с тези рецидиви. Незнам, но аз лично се притеснявам, днес като ида в аптеката ако е там ще я питам какво е рецидив.

Извинявам се ако съм написал това в друга тема и съм забравил.

Радо: Отговорът е публикуван в темата: Чуде се...., след което е обособен като отделна дискусия.
« Последна редакция: Декември 04, 2008, 17:50:58 от Мариана Стефанова »

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Рецидив след лечение на хепатит
« Отговор #1 -: Декември 04, 2008, 00:33:31 »
Да, и на мен ще ми е интересно да науча повече за рецидивите. Явно колкото лекари /или фармацевти/ има, толкова са и различните версии за хепатита и лечението му.  :whistle:
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007