Автор Тема:  Нов член - Ива Бакалова  (Прочетена 10934 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен garys

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 34
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит C
Нов член - Ива Бакалова
« -: Януари 21, 2009, 12:35:08 »
 Здравейте, може би вече трябва да се представя казвам се Ива Бакалова (гарус) от няколко дни посещавам този форум,а може би и занапред ще е така,защото тук намирам отговорите на много въпроси които си задавам. Интерес пробуди и факта, че хората могат да споделят без притеснения своите вълнения.Сега разбирам колко ценно е това.Обърнах се към Вас, защото исках да се уверя, че съм направила всичко което зависи от мен, реших че може би пропускам нещо, лекуващият ми лекар даде идеята да се обърна към Вас. Признавам си твърде скептична съм в отношението ми към форумите и т.н.,Но ето има смисъл все пак и не съжалявам .На 28 г. съм , 4 г. съм била на хероин- 3 от които венозно. От почти 9 г. съм ''чиста'' ...През 2007 г. ми имплантираха изкуствена раменна става,тогава от изследванията се оказа че съм с Хепатит.След като се възстанових от ръката отново си направих изследвания , поставиха ми диагноза Хроничен хепатит C, назначиха ми биопсия юни месец,но ми я направиха октомври, защото имах лошо кръвосъсирване и опасност от кръвоизлив съответно.Документите ми  станаха края на декември, подадох ги януари като бях убедена вече, че  всичко ще тръгне .Естествено бях се подготвила за чакане ,но не и за това изобщо да не ми ги приемат, и реагирах може би доста емоционално-доказателство за което е въпроса който поставих тук във форума...Радвам се искрено че Ви има и Ви благодаря сърдечно! :flowers:
« Последна редакция: Януари 21, 2009, 12:44:24 от Радослав Русинов »

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
Re: Нов член - Ива Бакалова
« Отговор #1 -: Януари 21, 2009, 12:49:47 »
Здравей Ива и добре дошла сред нас!
Доколкото виждам, ти вече си направила всичко необходимо, за да придвижиш нещата със започване на лечението.
Не трябва да те притеснява факта, че ще се наложи да почакаш малко, докато Здравната каса първо ти приеме документите, и после ти издаде протокол за изписване на лекарствата.
Така или иначе, ти си още в началото на болестта и най-вероятно имаш хепатита само от 9 години, което не е чак толкова много.
Въоръжи се с търпение и се пребори за здравето си!  Сигурен съм, че нещата ще се наредят! :good:

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен tedibon

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1341
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Интерферон
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
  • Статус: Има близък с хепатит B
« Отговор #2 -: Януари 21, 2009, 15:33:40 »
Добре дошла,Ива!
Надявам се ,не ти звучи като черен хумор поздрава къмтеб!
Не знам за теб,но аз от самото начало,когато започнах да посещавам форума,се чувствам по-спокойна относно болестта ,как да процедираме,с кого да споделим ,и т.н.!Мога да си призная,че  тук ,приятелите, са много повече от тези в реалния живот около нас!Никога не съм се и надявала,да се запозная с толкова много съдби ,наведнъж,и никога не съм очаквала да срещна толкова позитивна енергия сред непознати!

Така,че мисля ,че форума ще ти хареса,ако има нещо ,което те притеснява и тормози(около болестта),тук ще намериш отговора и утеха!

Пожелавам ти здрави нерви ,докато чакаш лечение и успех когато го започнеш!

Поздрави,Теди

Неактивен ehristova

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 385
    • Профил
« Отговор #3 -: Януари 21, 2009, 16:06:04 »
Здравей Ива,
въпреки че повода за нашето запознанство е неприятен искам да те поздравя с добре дошла.

Вече си разбрала ,че форумът е най - подходящото място, където можеш да получиш отговор на всички въпроси , свързани с хепатита. Всички ние с готовност бихме ти дали съвет,при нужда, тъй като вече сме се сблъскали с проблемите, които съпътстват това заболяване.
Има много постове, които ако прочетеш ще добиеш реална представа за това , което те очаква. Въоръжи се с търпение и чети. Повярвай ми много ще ти помогне. Лично аз се успокоявам , когато застана пред компютъра, тъй като подкрепата , която намирам от съфорумците ми действа позитивно. Надявам се и при теб да е така.

Много се изненадах, когато прочетох ,че лекар те е насочил към форума. Би ли споделила името му. Заслужава аплодисменти.

Поздрави,
Ели Христова

Неактивен danihaleva

• Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 438
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Има близък с хепатит B
« Отговор #4 -: Януари 21, 2009, 16:32:27 »
Здравей и от мен :flowers:Възхищавам се на хора като теб,за волята която имате да се борите.Успяла си да се справиш с хероина,ще се справиш и с хепатита,пожелавам ти го от сърце. :bye:
Аз знам,че нищо незнам

Неактивен pumuckl

• Степен на активност - Студент
  • Публикации: 150
  • Acute
    • Профил
  • Вид лечение: Спонтанно излекуване
  • Статус: Недиагностициран/а
« Отговор #5 -: Януари 21, 2009, 17:02:11 »
Здрасти, ти си на същата възраст и почти със същата история като сестра ми: неврон. тя в момента се лекува и е мн. вероятно /с огромната помощ на хората от този форум/ да се излекува. лечението й започна преди 11 месеца, остава й още 1 месец лекарства и после 6 месеца чакане и стискане на палци.

Този форум е наистина полезно място и аз мн. се радвам, че го открих и го показах на неврон.
Съветът ми е: продължавай така - влизай всеки ден тук и чети по малко, защото трябва да знаеш срещу какво си изправена. По статистика младите жени имат най-голям шанс да се излекуват от болестта, т.е. вероятността за излекуване е мисля към 70%. Т.е. според мен си струва.

Доколкото разбирам са ти отказали лекарства. Намери неврон във форума и й пиши. Мисля, че тя ще ти даде някакво решение. Говоря за лечение извън България.

Неактивен Мери_

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2373
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #6 -: Януари 21, 2009, 19:15:43 »
Здравей, Ива! :flowers2:

Добре дошла и от мен!

Това е мястото, където ще си винаги разбрана и подкрепяна и не на последно място - информирана!!!

В някой от първите ти постове беше споменала името на доц. Антонов - вероятно той ти е препоръчал форума!

:congrats: :congrats: :congrats: Поздравления за Антонов!!! :congrats: :congrats: :congrats:
Попаднала си в ръцете на прекрасен специалист и човек с главно "Ч"!!!

А що се отнася - до ГОЛЯМОТО ЧАКАНЕ - няма как - в България е така! Всяка година отварят програмата едва през февруари! Хубаво е, че имаш готови документи и можеш веднага да ги подадеш.
По-важно е, в края на лечението да се отървеш от вируса!!! :bravo2:

Поздрави и успех!
Мери

Неактивен galq

• Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 906
  • Животът може да бъде и хубав......
    • Профил
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #7 -: Януари 21, 2009, 19:39:18 »
Здравей,Ива!
Добре дошла и от мен! :flowers2:
Сега да направя едно важно съобщение .Комисията е заседавала на 18декември 2008г. ,но не е разглеждала документи за лечение на хепатит :punish:,това е за членовете .Утре на 22.01.2009г е следващото заседение ,на което ще се разглеждат и молби тоест документи .Така ,че стискайте палци утре да има одобрени за лечение. :flowers:А документи ще започнат да приемат от 01.02.2009г.Дано да не ми е грешна информацията. :doubleup:

Неактивен diqn1975

• Немедицинско лице
  • **
  • Публикации: 25
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
« Отговор #8 -: Януари 21, 2009, 22:48:49 »
Здравей и от мен.Надявам се че ще намериш всичко което те интересува от хората в този форум.Аз също съм от няколко дена и се надявам да се излекувам с тяхна помощ. :congrats:

Неактивен garys

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #9 -: Януари 22, 2009, 16:05:07 »
 Здравейте, благоарности за отзивчивостта .Убедена съм че когато има толкова мнг хора които са позитивно настроени всичко ще бъде ОК :flowers:

Неактивен chuhoveca

• Немедицинско лице
  • **
  • Публикации: 47
    • Профил
  • Вид лечение: Спонтанно излекуване
« Отговор #10 -: Януари 22, 2009, 16:58:09 »
Здравей и от мен,
радвам се че още един свестен човек се е добрал до форума. И аз съм имал подобен живот на твоя и знам за какво става дума. Пожелавам ти много търпение докато тече лечението и успешен завършек :carate:.

Неактивен didi

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 134
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон
« Отговор #11 -: Януари 22, 2009, 22:49:30 »
Здравей Ивче,всички сме страхотни късметлии щом сме се открили във форума!Тук научих абсолютно всичко което ме интересуваше за хепатита,повярвай ми доляма част от нещата не са извесни дори и на лекарите и тук максимата" НЕ ПИТАЙ СТАРИЛО,А ПАТИЛО"е в пълна сила!
Много ще се радвам ако дойдеш на срещата ни в събота в Пловдив!ще се убедиш колко полезна информация ще научиш,пък и не само това! :love5:

Неактивен garys

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
« Отговор #12 -: Януари 25, 2009, 22:01:52 »
 :flowers2:

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007