Честит Рожден Ден на форума и от мен!!
Искам да пожелая на всички Вас да бъдете здрави, силни, все така борбени, все така всеотдайни, все така човечни, добронамерени и с големи сърца. Това е форум, в който обединяваща е не само болестта хепатит, но и големите сърца на всички участници в него.
Искам да благодаря на Ради, че е създал това изпълнено с толкова положителна енергия място, въпреки, че повода за присъствие на всеки един тук не е приятен. Мисля, че форумът е доказателство, че когато отдадеш сърцето си на една кауза, когато работиш безкористно и с цялото си сърце - то резултатът е истински, като самото начинание. Благодаря му, че ми показа този свят и ме направи част от него. Този свят, който стана неотменна част от моя живот!
Форумът ме обнадежди, като ми показа, че в този комерсиален свят, в който преобладават "хитреците" и подлеците, има едно чисто място, където всеки оставя сърцето си, споделяйки най-топли приятелски чувства с хора, които дори не познава. Форумът е оазис, в който, макар и със здравословни проблеми, хората знаят какво е да помогнеш, да изслушаш, да споделиш, да поплачеш, да се раздадеш и да не искаш нищо в замяна.
Благодаря на Ради и на всички вас, приятели, защото всичко това, което наричаме форум, го има и съществува, именно в този му вид, с тези позабравени в наше време ценности, благодарение на всички вас.
А това е за всички от мен с много любов:
Форумът за мен е място свято,
Изпълнено със слънце и с добрина,
Омайно цвете, в роса облято,
Небе и приказна дъга.
В него мога да поплача и да се посмея,
Да изслушам, и да споделя,
Да се срещна с вас, да си попея,
Да протегна в нужда своята ръка.
Да получа рамо в трудните моменти,
Да изплача мъката, когато ме боли,
Да чуя думи ласкави, без фалшименти,
Да не ме е срам от моите сълзи.
И мисля си че трябва ние заедно,
Да продължим борбата си за утрешния ден!
И нека все така да се обичаме,
И форумът от Бог да е благословен!!
Поздрави на всички,
Ели