Автор Тема:  Здравейте  (Прочетена 16002 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен sneji

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 312
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Здравейте
« Отговор #15 -: Март 26, 2008, 12:58:05 »
Здравей Дияна.Добре дошла сред нас.Относно твоят въпрос за лечението с билки,ще си позволя да ти напиша нещо по въпроса въпреки,че много хора са негативно настроени по този въпрос и въобще нямат вяра на алтернативната медицина.Аз също съм с хепати ц и в момента се лекувам с билки,при един билкар от Бургас.В раздел алтернативна медицина съм пуснала пост за него ако решиш да прочетеш информация относно този билкар търси там.Също така там пиша как протича моето лечение при него.Тук нямя да пиша повече по въпроса.Ако решиш нещо и желаеш да пробвате желая ви от все сърце УСПЕХ.Ако имате нужда от помощ или каквото е свързано с Бургас не се притеснявай пиши няма значение къде дали в темата или на лично съобщение ще се радвам да ви бъда полезна по някакъв начин. И Дияна съжалявам,че ви се случва всичко това.Така,че ако решиш нещо знай,че има хора,който са до теб и Доби и ви подкрепят,а пък знае ли се  понякога стават чудеса...........................................
Всичко добро и поздрави на Доби от мен,Бургас и морето.................................
Ако решиш нещо действай и знай,че съм насреща................................
Поздрави Снежи.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
« Отговор #16 -: Март 27, 2008, 19:07:26 »
Здравейте на всички!
Съветвате ме да изчакам поне година с лечението на хепатита,но при Доби това е почти невъзможно ,защото му предстои костномозъчна трасплантация,а за да се направи трябва първо хепатита да е излекуван,защото в противен случай хепатита може да направи трансплантацията много сложна или невъзможна.
Все още незная кога ще направим трансплантацията,защо чакаме отговор от Франция те да ни кажат кога това е най-добре да се направи - когато детето е в ремисия/т.е.няма ракови клетки/ или когато болеста се върне обратно - направи рецидив.
Мисля,че ме разбирате в колко сложна ситуация се намирам.
Благодаря ви за куража ,който ми давате и за това ,че ме разбирате.

Поздрави Дияна
Здравей отново,
много е сложен казуса. По принцип лечението с интерферон продължава или 24, или 48 седмици, в зависимост какъв е генотипа на вируса, който е в кръвта. Изобщо, лечението на хепатит, е много дълъг процес - има много чакане в Здравната каса, много подготовка за изследвания, дълго и тежко лечение, и после след лечението, се чака 6 месеца да излязат резултатите.
Няма ли абсолютно никакъв начин да се направи трансплантацията, въпреки хепатита. Просто няма как Добри да се излекува за много кратък период от време, нужна е минимум година време за целия процес, а може и да са 2 години.
Дано се окаже, че все пак ще е възможна трансплантацията, въпреки хепатита.
Дано нещата се наредят, въпреки тези проблеми!

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен katia

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 298
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #17 -: Юни 24, 2008, 13:25:56 »
аз също се интересувам от възможностите да продължа лечението си с билки и попаднах на лекарството антималигноцит, за което казват че е доста ефективно.

http://www.malkiobyavi.com/cell/lekarstvo.php

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007