Здравей Дияна.Добре дошла сред нас.Относно твоят въпрос за лечението с билки,ще си позволя да ти напиша нещо по въпроса въпреки,че много хора са негативно настроени по този въпрос и въобще нямат вяра на алтернативната медицина.Аз също съм с хепати ц и в момента се лекувам с билки,при един билкар от Бургас.В раздел алтернативна медицина съм пуснала пост за него ако решиш да прочетеш информация относно този билкар търси там.Също така там пиша как протича моето лечение при него.Тук нямя да пиша повече по въпроса.Ако решиш нещо и желаеш да пробвате желая ви от все сърце УСПЕХ.Ако имате нужда от помощ или каквото е свързано с Бургас не се притеснявай пиши няма значение къде дали в темата или на лично съобщение ще се радвам да ви бъда полезна по някакъв начин. И Дияна съжалявам,че ви се случва всичко това.Така,че ако решиш нещо знай,че има хора,който са до теб и Доби и ви подкрепят,а пък знае ли се понякога стават чудеса...........................................
Всичко добро и поздрави на Доби от мен,Бургас и морето.................................
Ако решиш нещо действай и знай,че съм насреща................................
Поздрави Снежи.