Автор Тема:  Лечение на хепатит C при компенсирана цироза  (Прочетена 30532 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Теодор

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 89
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Отностно избора на лекуващ лекар.

Ако ще се кандидатства по здравна каса (и не само там) внимавай кой изготвя протокола, защото само този специалист може да наблюдава лечението след това. Веднъж хванеш ли се с даден специалист си с него до дупка. Мислете бързо и се ориентирайте към 'добър' специалист.

Тео

Неактивен kitaeca1970

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 272
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Има близък с хепатит C
Това значи ли че ако примерно лекарите в София назначат лечение за всеки един проблем ще трябва да се ходи до там?Май това означава.А за всяка инжекция?

Неактивен tetibulka

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: Повторно лечение
За всяка инжекция - не. Първата я бият в болница, а после - или той си я бие сам, или ти му я биеш.
Но ако не греша, той има опит с инжекциите (диабет?).
Дани
Hang in there.

Неактивен kitaeca1970

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 272
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
Не грешиш разбира се,това ще ни е най-малкия проблем.Просто се чудя ,ако примерно решат че трябва да бъде по-често наблюдаван ще ни е трудно,но да не гадая предварително де.

Неактивен galq

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 906
  • Животът може да бъде и хубав......
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
Ще ходи само ,ако има проблем в изследванията и на задължителните контроли по време на лечението .

Неактивен Vencislava

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 34
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Има близък с хепатит B
Здравей и от мен, изчетох всичко написано от теб и понеже и ние със съпругът ми се борим по този трънлив път напълно те разбирам. И той лежа в началото на месеца в " Св. Марина" при Коцев след неколкократни посещения в частния му кабинет, за отношението и лекуването - нямам думи. И при нас положението е
Диагноза: Хроничен вирусен хепатит Б с прояви на активност, напреднала фиброза и преход в цироза, НВА ДНА - 1153 ИУ/МЛ,портална хипертония, варици на хранопровода 2 ст., портална хипертензивна гастропатия, хроничен ахтрален ерозивен гастрит, НР / - /, хипертензивна дуоденопатия, спленомегалия, тромбоцитопения.
Днес трябва да си вземе протокола / евентуално защото лекарката която трябва да го изготви е в отпуск !!!! / за лавимудин. От форума и наистина по-компетентните и от лекарите така и не разбрахме защо точно това лекарство. Преди 10 години пак се борихме с тази здравна каса и тогава не му отпуснаха лечение, за да се стигне днес до компенсирана цироза. Гневна съм и този път не сме готово да се предадем така лесно - ИСКАМЕ ДЪЛЪГ ЖИВОТ  ЗА НАШИТЕ МЪЖЕ- нали така! Ще търсим второ пък и трето мнение! Направете го и вие.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007