Здравей и от мен, изчетох всичко написано от теб и понеже и ние със съпругът ми се борим по този трънлив път напълно те разбирам. И той лежа в началото на месеца в " Св. Марина" при Коцев след неколкократни посещения в частния му кабинет, за отношението и лекуването - нямам думи. И при нас положението е
Диагноза: Хроничен вирусен хепатит Б с прояви на активност, напреднала фиброза и преход в цироза, НВА ДНА - 1153 ИУ/МЛ,портална хипертония, варици на хранопровода 2 ст., портална хипертензивна гастропатия, хроничен ахтрален ерозивен гастрит, НР / - /, хипертензивна дуоденопатия, спленомегалия, тромбоцитопения.
Днес трябва да си вземе протокола / евентуално защото лекарката която трябва да го изготви е в отпуск !!!! / за лавимудин. От форума и наистина по-компетентните и от лекарите така и не разбрахме защо точно това лекарство. Преди 10 години пак се борихме с тази здравна каса и тогава не му отпуснаха лечение, за да се стигне днес до компенсирана цироза. Гневна съм и този път не сме готово да се предадем така лесно - ИСКАМЕ ДЪЛЪГ ЖИВОТ ЗА НАШИТЕ МЪЖЕ- нали така! Ще търсим второ пък и трето мнение! Направете го и вие.