Ето,пиша :чернодробна пункционна бопсия съдържаща 4 портални пространства(ПП)
Фиброза:силно разширени ПП със септална фиброза и преустройство на архитектониката(4)
Портално и,или септално възпаление :
1.Обща оценка–умерено(2)
2.лимфен фоликул–не се установява(0)
Некроза:1.Пийсмийл некрози перипортално или перисептално–умерени(2),с наличност и,или на единични еозинофилни и неутрофилни гранулоцити и още по–рядко на единични плазматични клетки във възпалителните инфилтрати.
2.Ацидофилна интралобуларна некроза-тежка(2)
Цироза–сигурна (2)
Стеатоза(0);
Заключение:Хроничен хепатит с умерена активност А2;септална фиброза Ф3;с наличност на морфологични белези на цироза ф4
Професорът предложи да ни включи в програма на лечение с три медикамента кой е третият не попитах,че беше малко крив и много зает,ако някой от вас има идея споделете.Влязохме да пишем протоколи,но лекарката прегледа Киро на ехото и пак настъпиха някакви съмнения,говори с Чернев показа му снимките от ехографа и като излезе каза ,че спешно трябва да постъпи в болницата за още изследвания и скенер.Така ,че в понеделник пак сме в болница ,защото днес ни беше невъзможно да останем.Ами това е,сега пак чакане на тръни ни предстои. Новото изследване за вирусният товар е 3 800 000 не знам как бяха единците ,не копия ,а другото,това от Варна беше 1 100 000,как мислите може ли в рамките на няколко месеца да се увеличи толкова или първият път е били грешно,то май за тази болест няма невъзможни неща,а дали е възможно да се развие карцином за толкова време тук скенера нищо не показа,не знам вече иаз какво да мисля