Здравейте,прегледа мина и за съжаление няма подобрение в изследванията.Все така ниски тромбоцити-72,туморният маркер пада,но все още е много над нормата-88,сега и албумина е доста паднал,което никак не е хубаво,защото той е един от показателите,който има отношение към степента на цирозата,трансаминазите са високи.Чернев се чуди какво да ни прави,не ни е казал ,че нищо няма да стане все още,но не иска и да поема рискове,на няколко пъти каза,че се страхува да не направим беля,ако започнем лечение и че най-веротно даже и да започнем няма да можем да направим пълния курс,което обезмисля всичко.На 22 този месец Киро ще влезе в болницата да му влеят малко албумин и пак ще му направят гастроскопия и разните там други изследвания,вече за последно и тогава ще се реши какво ще се прави.Дано не излезе сега ,че има и варици,че съвсем ще я оплескаме.А пък Киро как се оклюма като чу за гстроскопията да не ви разправям,дано да стане бързо,Чернев ни уверява ,че бил голям майстор,ама то е толкова отвратително,че не знам...Междувременно моят мъж на 8-ми февруари удари 40год.,обаче колкото и да се опитвах да му повдигна настроението не се получи и даже не пожела да празнуваме,отчаян е и не знам вече какво да го правя.Че такова е положението не е розово,ама борбата продължава.