Здравейте

на всички,не съм писала скоро ,но изчаквах да си взема резултатите от биопсията и да коментираме заедно.Преписвам ги точно както е написано.
Материал с обща дължина 2 см.
Представителна чернодробна биопсия със слабо изразено портално възпаление във всички портални пространства Д(1),без перипортален пограничен/интерфейс хепатит А(0);с около три некроинфламаторни фокуса на зрително поле-Ц(2)без фокални конфлуенти некрози Б(0)
Групи от хепатоцитите са с матовостъкловидни цитоплазми-индиректен морфологичен белег за наличие на Хбсаг,при наличие на единични хепатоцити с ацедофилна дегенерация.Липсва стеатоза.
Повече портални зони са обхванати от разширена фиброза,с образуване на къси септи в някои портални пространства. Фиброза 2
мХАИ=3 МИНИМАЛЕН ХРОНИЧЕН б ВИРУСЕН ХЕПАТИТ
Това са резултатите,с назначен пегасис 140 мг веднъж седмично.Попитах д-р Балабанска(която е невероятен човек)какво се очаква от моето лечение като краен резултат,а тя ми каза ,че очаква пълно излекуване.На по-преден разговор ми беше казала .че при млади хора има 90% успеваемост при лечението,разбирасе каза,4е при интерфероновото лечение нама гаранции100%.Друго което ми каза ,4е хепатитът ми е не повече от 5 години,което потвърждава моята теория за зарязяване-зъболекарката ми.