Има едни чанти за плаж/има даже и на АVON/ kоито не са хладилни, но държат хладни примерно кенчта с бира за няколко часа.Та в такава чанта/аз лично за цялото лечение съм я ползвала много пъти,пък и съм пращала с нея от Стара Загора-Варна/ слагам пегасиса в едно бурканче изваден от кутията,или в шишенце от бебешко сокче ,затварям с капачката съответно на буркана или шишето,и в чантата слагам кубчета лед.Най-често използвах торбичките за правене на лед има ги в почти всички хранителни магазини.Та 3-4 торбички ги слагам около пегасиса,слагам вътре термометъра и "ГОУуу-ГОууу" на път.Никога леда не е бил разтопен нацяло.Естествено,че е имало водичка събрана но температурата никога не се е повишавала на повече от 8 градуса.Отделно в един термос слагах още лед за всеки случай. Та ако не можеш да откриеш такава чанта,мога да ти ослужа с моята.Размерът и е /долу горе / : 25/15/15,казвам долу горе не съм я мерила.Пиши на лични ако я искаш. Освен това надявам се ще се сетиш да вземеш преведена на английски епикриза или нещо такова което да удостовери че това лекарство е за теб и ти е необходимо да го пренесеш през граница. Да не е да ти го конфискуват.Всъщност не съм сигурна дали е необходимо,но все пак разпитай,за да не згафиш нещо.
Ивето