Може ли и аз да добавя нещо, преди не много време и аз бях много объркан като теб, и аз се шашнах за семейството ми, и при мен се оказаха всички отрицателни (впрочем оказа се, че Ц се предава само по кръвен път и не е заразен). Звънях на там на сам, всички ми записаха час за след доста време, и аз от своя страна се подлагах като теб, и отидох в Токуда (може би ми хареса вниманието, може да беше и обстановката, а най-вече това, че си плащаш и нечакаш). В началото ми се стори всичко ОК и бях много доволен, докато не се почна безкрайното протакане и безбройните 35 левови прегледи, и всеки следващ съвет беше още по-безумен и комерсиален, от това дето съм чел в форума знам че там хепатолог е доктор Балабанска, виждам също, че и ти както и аз не си попаднала на нея. Хубавото на Токуда, е че раздават безплатни бланки за ПСР на поразия (по Рош), друг е въпроса, че 7 дневния срок на Цветанска ще се превърне в едномесечно чакане (може да видиш в първата ми тема какво чудо беше с тоя ПСР, и до бой стигнах, а и преживелиците ми в Токуда). Абе пусни си безплатния ПСР и си запиши час при Антонов, докато ти дойде резултата ще ти дойде и часа, аз бях първо в Токуда после при проф.Чернев и накрая открих доц.Антонов, другите просто ме мотаеха а Антонов взе че ме излекува, днес си получих и първия -, още на 4тата седмица
Така де, пиша ти за това за да не минеш по моя път, нали форума е и за това, а като гледам не ходиш по пътя ми, а направо крачиш по моите стъпки, можеш да си спестиш това, а за личната, моята е същата ама не ми е роднина, ти поне ако я поканиш на гости, тя ще дойде, после взимаш един тиган и бой колко може по дебелата, глупава и безотговорна кратуна, а после и обясни че е нормално да и тече кръв, успокои я, че от голямата и дупка на главата с формата тиган тефал (той мисли за всичко), няма да и изтече мозъка защото той липсва, и я пращаш да си живее живота