Всеки, който желае, би могъл да направи дарение на сдружението. За повече информация за банковите сметки и самата кампания, посетете тази страница: Подкрепи сдружението!
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте!Взех си ПСР-а и по-точно е 167 835,0 коп/мл. и проф. каза, че първият е бил грешка /този с милионите/! В едно беше категоричен, че трябва да се лекувам, но как ... остави на мен аз да реша! Каза, че Виреада е "ролс-ройса" при нуклеотидите /и това е така/ и ако съм била в щатите този въпрос с какво въобще не стои, защото световната тенденция е за лечение с нуклеозидни препарати на В-хепатитите. До момента са на петата година от проследяването и има добри резултати, по 3 биопсии на пациенти и т.н.За интерферона - има добри резултати, но това е глобална статистика, а всъщност си призна, че в неговата практика има само 2-ма изчистили "s"-аг.Тогава го попитах защо се използва интерферона, а той ми отговори, че това е по-остарял метод и мненията на хепатолозите се разделят на две.И така, аз да реша с какво да се лекувам, но да побързам, защото излиза в отпуск от коледа. Стигаме до там да пишем протокол за интерферон и аз пак, ама не ..., ама чакайте да помисля.Ясно ми е, че той не желае да се ангажира с категорично мнение за лечението и оставя на мен тази отговорност, а аз какво да реша? Седя, чета и препрочитам и пак - нищо! Лягам с една мисъл, събуждам се с друга и така до къде? Разума ми говори, че сигурно няма да се получи с интерферон, но пък не си опитал, а проба-грешка - заслужава ли си? Не е ли отлагане във времето?
Посетители след 12 Февруари 2007