Автор Тема:  Колко струват лекарствата за лечение на хепатит C?  (Прочетена 21587 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Колко струват лекарствата за лечение на хепатит C?
« Отговор #15 -: Септември 30, 2010, 13:56:38 »
Жоро, и да извадиш ДДС-то, цената на Копегуса няма как да я докараш до 350 лева (ако е вярно това, което е пуснал Flash11 като информация).
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен joro

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 354
    • Профил
« Отговор #16 -: Септември 30, 2010, 14:10:50 »
Да така е, без ддс са малко над 400, но като сметнеш куриерските, поне 20-30лв и разликата става около 20лв а при куриерите,поне 1 седмица ще се търкаля по всевъзможни складове, и си мисля,че докато ти го доставят, ще е негоден, единствено виждам смисъл, за 48 седмично лечение, и то да отидеш до там да си го вземеш лично, целия на куп. Ама и в тоя случаи, ако си нямаш мобилен хладилник и ти се наложи да си купиш (около 500 лв) + пътните … Абе съвсем скоро проучвах, всевъзможни схеми, от къде ли не, но най добрата схема за мен е- ползвам ДДС + 6 месечен болничен (аз пак си работя) та финалната сума за 24 седмично лечение е 5500 лв (това е за моя случаи) 

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
« Отговор #17 -: Септември 30, 2010, 14:30:03 »
Ти имаш предвид Пегасиса, което е пегилирания интерферон на Рош. Аз имах предвид Копегуса, което е рибавирина на Рош.
За Пегасиса наистина сметката е такава, няма голям смисъл, още повече, че трябва да си сигурен дали доставката ще е съхранявана правилно.
Освен Flash11 да е имал предвид Пегасис, когато е написал Копегус в поста си, това ми се струва по-логично. Трудно ми е да повярвам, че Копегуса е в пъти по-евтин в Румъния, за някакви проценти разлика по-мога да се съглася.
А иначе твоята сметка за 5500 наистина е много добра цена, но уточняваме, че това е цената само за Пегасиса. Отделно ти е Копегуса, който също е доста скъп.
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен joro

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 354
    • Профил
« Отговор #18 -: Септември 30, 2010, 15:21:53 »
О да, не казвам, че е невъзможно но предполагам, че се е объркал, или пък става въпрос за малката опаковка на която тук цената е около 500 лв с ДДС, проверих цените в половин Европа и Щатите, в края на тази седмица ще ми кажат за цената дори в арабската част на света (един познат е там в момента), ако попадна на нещо интересно,ще го напиша, ще се радвам    Flash11 да се доизясни, за каква разфасовка става дума и дали е наистина за рибавирин?     
« Последна редакция: Септември 30, 2010, 15:35:53 от joro »

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007