Здравей, Вивиан,
Не си уточнила за какво лечение на хепатит B става въпрос - има 7 препарата за лечението му?
Може би трябва да разкажеш повече за това, което те притеснява - ти имаш някакви проблеми в момента, чувала си мнения на познати или лекари, или си прочела за подобни странични ефекти, и се притесняваш?
Защото виждам, че според профила ти, ти все още не си започнала лечение. А според
предишния въпрос, който зададе, предполагам ти предстои лечение с ентекавир?
Можеш да прочетеш в интернет листовката на ентекавир (търговското му наименование е Бараклуд) и да видиш дали има описани такива странични ефекти. Аз специално не знам за странични ефекти, свързани с психологическото състояние, при нито един от нуклеозидните аналози. Специално при лечението с нуклеозидни аналози реално няма никакви сериозни странични ефекти и човек се чувства съвсем нормално по време на лечението.
Предлагам ти да стартираш своя отделна тема в раздела "Предстои ми лечение" или "Нов член", където да се представиш, да разкажеш историята ти, да пуснеш какви изследвания си си правила, при кой лекар ще се лекуваш, и т.н. Така ще е много по-лесно на всички, когато ти отговарят и няма да гадаят за какъв случай се касае.
Поздрави,
Радо