Walmsley възникна ми един въпрос.
Ако можеш отговори ми моля те по-скоро.
Първия ден от лечението освен инжекцията Интерферон, хапчета пи ли? В смисъл пи ли рибавирин и телапревир или ги започна от втория ден?
Нещо ми е голяма мъгла, не мога да си спомня как беше миналия път, но нещо ми се върти в главата, че рибавирина го започнах от втория ден.
Очевидно проблемите с паметта предизвикани от лечението са необратими, поне за мен
Ако някои има спомен как беше първия ден при него/нея, нека пише, че до сега се рових в моята тема, ама не съм споделила такива подробности.
Не че е от голяма важност този един ден, като знам колко дни следват след него, ама все пак...
А е много сложно да звъня в болницата, и плюс това водих люта битка да не ходя до там да ми показват как да си бия първата инжекция, все пак имам опит, така да се каже. А и не ми се почваше във вторник отново /единствения ден е в който правят това обучение/, исках направо да започна в петък. Та в лютите спорове които водехме аз, 2ма лекари и една сестра, никой не се сети да ми каже, първия ден как точно да започна.