Автор Тема:  На какво трябва да се наблегне докато сме в остра форма на вируса?  (Прочетена 3374 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Panaiottt

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 108
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравейте на всички  :smile: понеже се рових по сайтове и форуми,не намерих нещо конкретно за острата форма на вируса т.е. искам да разбера какво трябва да правя докато съм с остър вирусен хепатит С?Броя времето и съм в 3 ти месец знам,че на 6тия трябва да си направя ПСР,но до тогава нещо може ли да ми подскаже,че вероятността да съм изхвърлил вируса е голяма?
Все пак съм запознат с основните правила-Диета,без натоварване,повече в хоризонтал и много течности, витамини(плодове и чай) и следене на стойностите (ASAT ALAT) всеки месец.

Моля споделете някакво мнение ако изпускам нещо Благодаря много   :congrats:

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Резултати: Успешнo
Здравей,
Няма как да разбереш накъде се движат нещата по отношение на вируса, освен ако не си правиш постоянно ПСР-и. Трябва да си търпелив и да изчакаш да минат 6 месеца. А през това време спазвай съветите, свързани с храненето и физическата активност, които целят да подпомогнат възстановяването на черния ти дроб.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Panaiottt

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 108
    • Профил
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
Благодаря много за съвета и аз мисля,че няма какво друго да направя освен да изчакам да минат 6 месеца  :smile:

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007