Автор Тема:  Прилагане на олиотерапия за лечение на хроничен хепатит  (Прочетена 11555 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Panaiottt

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 108
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравейте на всички!От много време на сам исках да споделя една много интересна тема и тя е ,,Слънчогледовото олио'' не оставяйте с мнението,че ще кажа нещо за салати или някакви гозби напротив става дума за БОРБАТА С ХЕПАТИТА И КАК ОЛИОТО ПОМАГА!!!!Не знам дали тук е мястото или да отворя отделна тема,но ще го споделя тук.Бях чул за олио терапията точно когато се бях разболял от хепатит и си мислих,че е голяма глупост и измислица,но явно съм грешал много.С течение на времето когато бях навлязал в 4-ти я месец се чувствах много зле буквално не можех да стана от леглото,бях в безизходица,не ми остана нищо друго освен да се доверя на олио терапията(колкото и абсурдна да ми звучеше).Точно след седмица от прилагането и,се чувствах по добре от всякога енергичен и напълно здрав а след месец си направих и ПСР изследването на което се видя,че вируса почти е изчезнал.И осъзнавам че ако не бях приложил олио терапията сигурно нещата щяха да са други,може би нямаше да постигна сегашните резултати.Някой от вас ще кажат,че като е толкова лековита защо не се лекуваме с това ами с хапчета и интерферони и всякакви други,просто съвременния човек трудно се доверява на такива неща.Аз го приложих върху себе си и признавам си не съм очаквал такива резултати.Ето и няколко линка чрез които може да се запознаете с така наречената олио терапия http://www.zemianazaem.com/archives/176   http://www.zemianazaem.com/archives/194

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
  • Публикации: 241
  • Идва лятото,лятотоооооооооо!!!!!!
    • Профил
 :wink3: а дали неможе вместо олио - жабуркането да е с уиски,коняк,ракия или друга "дезинфекцираща" течност  :mocking:
« Последна редакция: Юни 05, 2012, 14:21:55 от пепи »

Неактивен Panaiottt

• Немедицинско лице
    • Профил
 :laugh: още не обаче дойде ли това време жабурканото няма да се плюе,а ще се гълта на екс  :congrats:

Неактивен preslav1980

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 265
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: В момента съм на лечениe
Панайотски много интересна тема си започнал. Четох, че доста хора са позитивно настроени към такава терапия и най - важното е, че има научно обяснение за лечебната сила на една такава терапия. Това бяло мляко което се получавало след 20 мин. жабурене на гладно било получено заради химичните реакции по отнемане на токсините от кръвта. И най- интересното,че за 30 мин през устата се завъртала цялата кръв на човека.

Мисля да пробвам с тоя шарлан. То поне възпалението на венците ми да махне все файда.  :smile:

Само дано лесно се намира тоя шарлан. Браво за започната тема  :clap:

Неактивен Panaiottt

• Немедицинско лице
    • Профил
Иво лесно се намира Шарлан мисля,че е марка ако питаш за Шарлан и ти кажат,че няма,кажи студено пресовано олио.Цената е нищо в сравнение с това което се случва с организма. :bravo2:

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Резултати: Успешнo
Характерното за всички алтернативни лечения на хронични вирусни хепатити, е че те задължително претендират. че са много ефективни и лекуват напълно. Същевременно, все още няма доказани случаи на излекували се при прилагането на който и да е от алтернативните методи, поне не и в този форум. Което не пречи раздела "Алтернативни методи" да е пълен с невероятни методи и подходи, някои от които дори и не съм подозирал, че съществуват.
Панайот, едно е да се излекуваш напълно, а друго е "почти да си се излекувал". Много добре знаеш, че такова понятие няма. Това, че след като си приложил тази терапия си се почувствал по-добре, не значи, че тя ти е излекувала хепатита. Защо непременно трябва да се търси директна връзка на подобряването на цялостното ти състояние с изчезването на вируса. Как е възможно тогава повечето хора с хроничен хепатит да имат милиони (и милиарди копия) на вируса в кръвта си, черния им дроб да се уврежда, и същевременно да се чувстват перфектно и да нямат никакви симптоми (и това в течение на години). А как е възможно вече да си с отрицателен ПСР след завършено лечение на хепатит C, и въпреки това да се чувстваш зле. Давам тези примери, защото на всеки е ясно, че е грешно търсиш видими и ясно изразени промени в състоянието си след като си изчистил вируса, в сравнение с периода, когато си го имал.
Давам ти пример с моя случай. Лечението ми на хепатит C завърши преди почти 6 години и те уверявам, че нямам никаква видима и осезаема промяна в състоянието си и начина, по който се чувствам и усещам тялото си. Единствената разлика е че след лечението напълнях с 10 килограма.
Ти твърдиш, че олиотерапията е свалила вирусния ти товар почти до нулеви нива. А същевременно във форума мога веднага да ти намеря поне няколко човека, които са имали драстични промени в ПСР-ите си само в разстояние на няколко месеца, без да прилагат никакви лечения или да правят промени в начина си на хранене например. И, уверявам те, въпреки че са били с нисък ПСР в даден момент, те не са имали видима промяна в начина, по който се чувстват.
Несериозно е да твърдиш, че аха, за малко си щял да се излекуваш, само защото си приложил тази терапия. Нали разбираш, че едно е ПСР-а ти да бъде примерно 1000 IU/mL, а друго е той да е отрицателен, а пък съвсем друго е той завинаги да остане отрицателен.
Затова, след като си твърдо убеден, че с този метод можеш да излекуваш хроничен хепатит C, те моля да го докажеш по някакъв начин. Защото иначе този подход просто става един от поредните методи, които хората започват да пробват, само защото някой им е казал, че техен познат се бил излекувал така.
Едно е след дадена терапия да се почувстваш добре и да имаш цялостно подобрение в състоянието ти (пак да уточним, че повечето хора с хроничен хепатит C нямат никакви симптоми и се чувстват много добре), а съвсем друго е да се излекуваш напълно и да изчистиш напълно вируса.

Една от основните идеи, на които се гради и съществува този форум, е това да осигури информиран избор. И точно затова и съществува този раздел. Аз не съм против алтернативните методи, но когато някой казва, че даден метод лекува, трябва да го докаже. При хроничните вирусни хепатити има много ясни медицински критерии за това кога имаме излекуване и единственото, което се иска от всеки един от тези методи, е просто да представи доказтелства за поне един наистина излекуван пациент.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Panaiottt

• Немедицинско лице
    • Профил
В момента няма как да го докажа,както и по горе съм писал,че може би ако не бях пробвал с олио терапията може би ПСР-а щеше да друг.Не знам дали има доказано,че има излекувани от хепатит,но явно е доказано,че може да се лекуват много сериозни болести.На никого няма да доказвам,да има голяма разлика от 200 ПСР и от отрицателен и тя е; вируса е в мен или вируса вече не е в мен,а нека да кажем кое е общото 1.Не могат да ми правят биопсия и да ме вкарат на лечение 2.Края му се вижда.
Радо моите уважения,повече си начетен от мен,бил си на лечение,но от организъм до организъм разликата е до небето,както има хора които се напиват от едно малко има други пък се напиват от 2 бутилки.Мисълта ми е,дали олиото помага или не зависи малко и от организма на дадения човек.Не може някой който е 3 години с хроничен хепатит да почне терапията с олио и да я изпълнява 2 седмици и да очаква някви добри резултати,които добри резултати ги е получил някои си с остър хепатит за същото време.Пак ще повторя няма нищо до казано относно ОЛИО ЛЕЧЕНИЕ НА ХЕПАТИТ,но се замислете колко недоказани метода има и колко от тях помагат на хората по света било то при проява на хепатит или други болести и съм обиден,че някъде там има начин от избавяне от каквато и да е ситуация,а тези начини може да си останат скрити и недоказани.

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
  • Публикации: 241
  • Идва лятото,лятотоооооооооо!!!!!!
    • Профил
Аз мисля че Радо е абсолютно прав - едно е да ти се подобри моментното състояние,а съвсем друго да се излекуваш!!!
Аз лично съм ЗА класическата медицина,а който желае може да съпътства дадено лечение с методи за подобряване на физическото и психическото си състояние!
Възможно е жабуркането с олио да помага на организма,да вади токсини и т.н. - но да "умори" вирусът - смятам че е невъзможно!
И изказвам това мое мнение не защото съм някакво светило в тази тематика,а защото считам,че може да има хора които да се подведат от такива методи и да не проведат необходимото лечение!
Класически пример за това е Стив Джобс - ако не беше изгубил 11 месеца с алтернативно лечение и беше позволил животоспасяващата операция - сега щяхме да се радваме още на гениалните му продукти!  :chat:

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Резултати: Успешнo
Винаги темите в този раздел предизвикват разгорещени спорове. Разбира се, всеки си има свое мнение по дадения въпрос, и аз го уважавам. Но трябва да имаме предвид, че много хора ще четат тази тема и трябва да им дадем и друга гледна точка.
Възможно е наистина да има някакъв алтернативен метод, който да лекува хроничен хепатит Б или C, но все пак, той трябва да докаже, че може да излекува поне един човек.
В интерес на истината, за момента във форума имаме регистрирани два метода, които са успели да постигнат излекуване при неактивен хроничен хепатит B. Но и при двата такива случая нямаме регистрирана и потвърдена информация, че постигнатото т.нар. излекуване е задържано за дълъг период. Но едно е да се излекува неактивен хепатит B, а съвсем друго е да се излекува активен хепатит Б, или пък хепатит C.

Докато не се появят реални хора, излекувани с някой алтернативен метод, и които могат да го докажат с изследвания, ще продължавам да водя тези спорове за всеки един от многото десетки методи, които продължават да се появяват в този раздел.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007