Здравейте пак от мен
при мен има нови развития, които мога да спомена

Излезе ми ПСР-а: 293,000 ИУ/мл, генотип 1

Ще се борим в продължение на година, но какво пък
За да си помогна на началната оценка за успешност на лечението си направих и ИЛ28Б, но още нямам резултат. Възможните резултати са СС, СТ и ТТ. Ако съм СС е доста вероятен успешен резултат от лечението. Ако съм СТ съм по средата и ако съм ТТ съм от най-тегавия тип. От това, което изчетох за този тест по чуждите форуми съм с впечатлението, че масово хората, които пишат са тип СТ, което не помага особено за ранната преценка дали лечението ще е успешно. Освен това има и немалко експерти, които нямат особена вяра на този тест... Да видим.
По повод отговора на Руми по-горе:
Да, като се получат одобрените протоколи от ЗК, се отива при личния лекар и той изписва лекарствата и ги вписва в рецептурната книжка. Нея ти трябва да си вземеш и завериш отново при личния лекар, когато ти се обадят от ЗК, че си одобрен. Интерферона ти се изписва на 28 ден, а рибавирина на 33 ден. Това е общо взето като за начало.
ЗК не приемат документи без здравна книжка - вероятно е някаква нова разпоредба

Така че, тези които тепърва ще подавате документи в ЗК, извадете ли рецептурна книжка от личния лекар преди да отидете в касата. В противен случай изобщо няма да ви погледнат документите... Аз днес подадох, сега стоя и чакам

Стискам палци на всички за бързо оздравяване!!!