Поздрави, съфоромци!
Днес слагам 44-та инжекция и както казват - края му се вижда вече.
В относително добра кондиция съм. Като изключим това-онова/най-вече умората/. Но май-вече свикнах и сякаш не обръщам толкова внимание на разни температури/миналата седмица беше 38.2/, кашлици, болки в очите и др. такива.
В последния месец най-вече ме тормози един неприятен сърбеж - по главата, лицето, зад ушите......... И местата където съм слагала инжекциите в корема. Уж мажа с разни неща........
Да кажа няколко думи и за кръвната картина:Левкоцити - 2.30 /реф. ст/т - 4.0-11,0/
Гранулоцити - 1,38 /реф. ст/т - 1,30-7,40/
Еритроцити - 3,38 /реф. ст/т - 4,0 - 5,5/
Хемоглобин - 102 / реф. ст/т - 120-160/
Тромбоцити - 99 /реф.ст/т - 140-440/
АСАТ - 17,70/реф. ст/т до 32/
АЛАТ - 9,90 /реф-ст/т до 33/
ГГТ - 31/ реф ст/т до 36/
От месец не пия никакви добавки. Спрях ги/аз лично не усетих никаква полза / и резултатите не станаха по лоши - все на санитарния минимум си стоят. Единствено ГГТ малко ме тревожи, че в последния месец е мръднало с 10 ед. нагоре и по-високо от старта/25/- но каквото такова
От десетина дни съм намалила рибавирина с един брой - от 5 на 4 и хемоглобина се качи с 10 единици. То си знаем, че там е ключа от палатката - интерферона и рибавирина са виновниците.
Сега пак ще си го върна на регулярната бройка - така се разбрахме с д-р Николова и все се надявам да добутам до края.
Спрях да се тормозя с храната /месото, което преди толкова обичах сега едвам го понасям

/Повече постната храна, плодовете и зеленчуците ми се хапва. И ядките, които едвам хапвах напоследък, почти съм зарязала.
С една дума го давам "на уволнение"............Дано нещо не ми изиграе лоша шега, но повече изследвания да края няма да пускам/та и да има нещо едва ли ще разбера

Моля се да не лепна някоя бактериална инфекция и броя дните до края на годината.
А на 7-ми януари имам записан час за влизане в "Иван Рилски".
Това е от мен. Пожелавам на всички преминаващи през темата възможно най-безпроблемното лечение и постигане на очакваните резултати от него.