Здравейте дружина,
отдавна не съм писал - ама то няма и какво ново да се пише!
Лятото наистина дойде - друго си е да ходиш край морето с мисълта че се възстановяваш/макар и бавно/ ,отколкото да броиш колко остава/както беше миналото лято/!
А то възстановяването наистина не е толкова бързо колкото ни се иска!
Аз мислих че като спрем розовите хапчета - след 20-ина дни ще тичаме като зайчета
Да ама не - наистина вече 3 месеца след последното боцкане - започва да се чувства една свежест!
На морето ме дудалкаха че остарявам вече,щом след 500м. плуване сърцето ми щеше да изкочи!
Но както казват мъдрите хора - "хубавите неща стават бавно......."
Преди месец имах ходене до София - и си пуснах един ПСР че не бях правил след края!
Резултата както и очаквах е отрицателен,ама по-важно е октомври месец какво ще покаже
Имам и две пиатания:
- едното е към Ели/ако ми прочете поста/: взех си от Станбул Чорек оту - ама нямам идея по колко да се пие?!?!?
Ели,дай акъл моля те,че току виж съм го ударил на екс!!!
- второто : ако някой знае лекар,който да ми напишечерно на бяло,че може да се пие по чаша вино поне два пъти в седмицата - ще го позлатя!!!! Ще ме умори съпругата ми - от притеснение се сърди и чаша бира ако изпия!
Аз концентрат не пия,ама ако не разрешават и по чаша вино- то за какво бяха тези мъки с лечението - то да се гътне човек по-добре!
Айде,че пак стана цял роман!
С две думи: СПОКОЙНО,корабът потъва бавно,вода има за всичките,най-близката суша е дъното!