вчера започна и моето лечение,в 7 вечерта ми биха първата инжекция,не вдигнах температура,но сутринта се събудих с главоболие и това беше,днес освен умора и леко гадене,нищо друго не усещам
сега да ви кажа в тая Варна да се лекуваш е голяма пародия,вчера като отидох се оказа,че лекуващата ми лекарка е отпуска и макар че говорих с нея по телефона преди няколко дни тя изобщо не ми каза,че няма да е в болницата
както и да е,има и съвестни лекари там,направиха ми всички изследвания,оказа се,че вече ще имам нов лекуващ лекар и днес като ме изписаха никой не си направи труда поне да ми каже колко и какви изследвания да правя,добре че ви има да чета тук ,че иначе не знам
значи доколкото съм чела сега след седмица трябва да си пусна ПКК и ензими или направо на всеки две седмици да ги правя,аз имам телефона на лекуващия лекар и ако има промяна в резултатите ще му звънна ,за друго не се сещам, а и дали след 2 седмици ще ми е готово изследването за вирусния товар се чудя,поне да знам с колко стартирам
дали като не съм вдигнала температура означава,че няма да се повлияя от лечението