благодаря ви ,момичета,само отрицателни ПСР ви пожелавам
Взех си документите за тройната терапия,много бумащина,много нещо.Първо,освен че си направих доста кръвни изследвания,представете си колко учудена останах,че здравната каса ми иска ново изследване за хепатит Ц
ми аз нали имам документ,че вируса ми е 500 000,по-тъпо и по-малоумно нещо не съм виждала
днес ходих да дам кръв и утре чакам резултати,може пък да нямам хепатит Ц,нищо че имам вирус в кръвта де
отделно от това ми искат оригинали на всички кръвни изследвания,които имам,докато съм била на първото лечение,ами че аз съм им ги дала там в здравната каса,при мен са само копия
и ходих да питам в лабораторията,добре,че там ги пазят с години,че ще ми дадат оригинали
един съвет от мен,винаги вземайте по два екземпляра с оригинални печати от лабораториите
значи понеделник може и да успея да внеса документите в здравната каса,ако не ми мине котка път. Лечението ми е с боцепревир,защото,както ми каза вчера професор Коцев,познават много добре страничните ефекти и били поносими
Някой може ли да ми каже колко месеца ще пия боцепревир и кой от сайта се е лекувал с него и го е завършил лечението,че да чета какво е писал.За Силвето знам,но тя не се лекува в България и искам да знам тук при нас как протича лечението,колко пъти дават кръв за ПСР и т.н. Иначе Силви като чета твоите публикации ми настръхва косата
Този път ще ме лекуват с Пегинтрон,Ребетол и Виктрелис,демек едното е боцепревир и да питам какво е това чудо да пия по 12 хапчета на ден,много бе
от едното имам по 6,от другото по 12 хапчета,значи ще стартирам с 18 хапчета на ден
това е,оплаках ви се,да видим дали ще ми одобрят лечението и кога,не че бързам де