Ралката,
Това не е от сайта, а бисквитка, която се е закачила към браузъра ти. Тук модераторите нямат нищо общо. Това си е на твоя компютър и може да го изчистиш и забраниш.
По отношение на тройното лечение - представям си желанието на всеки един с хроничен вирусе хепатит да изчисти вируса възможно най-бързо.
Въпросът е защо се назначава старо лечение, с нисък % на успеваемост и гадни странични ефекти, при положение, че има ново. Според мен тук една приятека е права - фирмите доставчици на старите лекарства правят всичко възможно да генерират още малко печалба, включая заиграване с лекари, които да го назначават..............
Решението дали да приемеш си е твое, но ако може да изчакаш малко за новата терапия мисля си, че ще е по добре. Не виждам причина да си одобрена за лечение и в същия момент да те подложат на такова съъ съмнителен резултат.
На твое място бих заринал държавната администрация с въпроси. А медиите дори в България са страшна сила.
Аз съм склонен да помагам при публично задаване на въпроси. И трябва да е като ураган. Никой да не приема старите терапии. Няма причина да се назначават при еднаква цена.
Стига за днес, че се изнервям като си предтавя за какво става дума.....
Честита коледа!