Здравейте!
Незнам дали помните, че се бях шашнала с високите ми стойности нс хормоните свързани с щитовидната жлезаила, или по-точно с ниската й активност, ако не бъркам реда на понятията.
Та значи, последните ми изследвания, които са правени на 08/01/2008, сочат следните данни:
Тirotropina (TSH) 1.07 mcU/ml 0.35 5
Triiodotironina (T3) 2.16 pg/ml 1.8 4.6
Tiroxina (T4L) 0.970 ng/dl 0.72 1.7
Тук ще помоля хората, които са вещи в тълкуването на тези показатели да си дадат мнението и заключението.
Аз не можах да се срещна с ендокриноложката, която води случая ми, тъй като са ми дали час за април, но все пак успях да измъкна резултатите от изследванията си, с хиляди разправии, писмени молби и пр. бюрократщини, каквито има не само в България явно. За голяма моя радост ми се обадиха още вчера вечерта да отида до болницата, за да си ги взема. За първи път са толкова бързи и отзивчиви с мен специално. Явно, защото вдигнах голяма врява пак вчера, но този път сутринта, когато ми се наложи да се разкарвам до болницата, тъй като преди това говорих по телефона с ендокриноложката, която приема на всеки две седмици, винаги само в сряда между 09.00ч. и 10.45ч., и тя самата ми каза, че няма да може да ме приеме, но щом резултатите са решителни за това дали мога да започна лечение или не, да отида лично в болницата и да си ги искам от администрацията, както и направих. За съжаление обаче, рецепционистките не бяха уведомени за това нещо, в следствие на което се наложи да сменим приличния и културен тон на разговор, тъй като те явно не бяха достатъчно запознати от каква важност са тези резултати свързани с това лечение, както и от важността на самото такова. Както и да е. На края всичко приключи с писмени молби, както вече ви споменах и за огромно мое учудване още на същата вечер ми се обадиха по мобилния и най-учтиво ме помолиха ако имам възможност, да отида да си ги взема от болницата.
Е, това от мен за сега. Ще чакам отговори с най-голямо нетърпение.
Поздрави и здраве на всички!