Здравейте!
Относно консумацията на лук и магданоз, изхождайки от логическата пътека на мислене, бих наклонила към това, че по-скоро са полезни, от колкото вредни. Защо? Ами , защото магданоза е богат на всякакъв вид витамини, за това се използва за стотици видове маски и каши, отвари и пр. мазила и харабета за подкрасяване и заздравяване на организма. За лука, какво да ви кажа, всеки човек знае, че лук и чесън се ядат зимно време за предпазване от вируси, съответно грипове и трески, за засилване на имунната система. Така, че не виждам в какво се съмнявате. За морковите също няма спор. Особено изтискани на сок, комбинирани с ябълки са от полезни, по-полезни. Аз четох, че е поразиително полезен грейпфрута и всякакъв тип цитрусови плодове, но най-вече грейпфрут. Също така в червените пресни чушки се съдържа много повече витамин "С", от колкото в един лимон,портокал или мандарина например.
Както знаете едно дете е с доста по-силна имунна сисстема, от колкото човек прехвърлил 25-26 годишна възраст, така че аз не искам да стигам отново до положение, в което да се гърча и умирам от болки, надявайки и молейки се те просто да отминат и аз отново да се възстановя. Бих предпочела да живея здравословно с хроничния си хепатит, пазейки го максимално и приемайки разни хепоапротектори и билки, от колкото да започна да лекувам едно доста несигурно в крайния си резултат заболяване, с Интерферон и Рибавирина, и в крайна сметка да има огромна възможност да събудя Синдрома на "он Лайн Хенох.
Жалко, наистина!
Сега след малко, тръгвам към болницата, за да разбера какво ще ми кажат: мога или не мога да се лекувам.
Поздрави!
П.П. Сега виждам, че съм постнала тази тема не където трябва, до такава степен се шашнах.