Здравей,Жулиета!
Най-накрая да се появи още един участник във форума от Стара Загора.
Аз съм с хеп.В и в момента съм на лечение с Пегасис.Лекувам се при проф.Чернев в София, но трябва да ти кажа, че се съмнявам дали това беше правилното решение.
В Стара Загора си имаме център за лечение на хеп.Посещавала съм доц.Чакърски.Мисля, че сега "отговорник" е Д-р Проданова.Бях започнала процедурата при тях и чаках да ми се обадят за биопсия, но при едно ходене в София във връзка със здравето на сина ми реших да се прегледам при проф.Чернев и той ме убеди да направим биопсията в София и така зарязах всичко и започнах всички изследвания наново в София.
В Стара Загора/Българо-германска лаборатория/правят всички необходими ти изследвания.ПСР струва 200лв., но моят съвет е да си вземеш направление от личния лекар за гастроентеролог и да посетиш Д-р Проданова, като преди това си запазиш час в
Мед.център"Лука".Аз работя съвсем близичко до него.Ако желаеш може да се видим.Тел.ми е 25 19 75/дом/,26 36 00/служ/и0899819007/Глобул/, 0886 27 70 76/Мтел/
Като посетиш Проданова, тя ще ти пусне ПСР.Така ще знаеш дали имаш репликация на вируса.Пожелавам ти искрено да нямаш.
Ако обаче подлежиш на лечение и искаш да се лекуваш другаде, няма проблем.Вземаш си
изследванията и заминаваш.
Ако имаш въпроси, не се притеснявай.Обади ми се.Тъкмо си мислех, че в цяла Ст.Загора само аз съм с хеп.
Дано си само носител.
Чао.Ваня