Здравейте !
Включвам се към темата , че и аз съвсем скоро ще започна лечението, днес ми се обадиха от здравната каса че съм удобрена.... Мисля и аз да си направя преглед , можете ли да дадете координати на лекари специалисти (нефролози , психиатри и т.н) , които добре познават проявленията на интерферона и рибавирина? Като дете имах проблеми с бъбреците и може би слабото ми място е именно там. Освен това проф. Антонов спомена че е добре да се консултирам със психолог, тъй като понякога лечението отключва депресии, но какъв да е този специалист- психиатър или психоаналитик? Аз не си падам много по хапчетата , а психиатрите май имат склонност към тях
))
Има ли някакъв начин да се прогнозира, как ще повлияе психически терапията върху даден човек ? Докато бях на преглед , в кабинета влезе едно момче, на което спряха лечението на 5тия месец, защото буйствал и е станал прекалено агресивен, жена му не издържала и се изнесла от апартамента .... Питам се аз ли съм карък, или всеки път, когато отида в св.Иван Рилски се засичам с хора , които не издържат на това лечение ?