Принципно недейте да приемате тия изследвания много навътре - не са силно опасни, не се умира от тях. И на мен от 5 години асата алата и ггт са ми по 90, 90, 200!. Но съм здрав прав и си спортувам и си пия бира от време на време и не ми пука. Само сега докато се лекувам се ограничавам от много неща, но на мен интерферона ми действа зле на психиката и по някога се отпускам повече и си хапвам и пийвам каквото ми се иска, за да се чувствам по-добре. В крайна сметка и ГГТ да ми е 350, което означава все едно натравяне с алкохол, или нещо друго, ще продължавам да си слагам интерферон пък ако ще, каквото ще да става.
Казвайте на лекуващия лекар изследванията-много е важно. Примерно за тромбоцити 96, или алат 200 може да намали малко дозата, но това не означава че няма да си взимате по 4 флакона интерферон на месец. Даже е по-добре да ви намалят дозата, за да ви остане интерферон за повече време.
Примерно при мен ако не бяха намалили последния месец преди втория протокол, щях да съм без ферон 1 месец сигурно и там пък други проблеми. Но както е при мен от 4 флакона ми се събира за 5 инжекцийки. А копегуса винаги ми е много , а и като го забравя накоя сутрин да го изпия- още повече ыыыы.
Чао и успех с изследванията и не се задълбочавайте за някакви дребни цифри.