Автор Тема:  Nioxin - след лечението  (Прочетена 8002 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mimeto

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 95
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Nioxin - след лечението
« -: Юни 07, 2008, 13:39:48 »
Здравейте !
Току що ми казаха една новина която бълзам да споделя с Вас.

Както много други  хора и аз исках да ползвам по време на лечението някоя от терапиите на НИОКСИН. Тъй като този препарат не се продава в БГ моят баща намери начин да ми го доставят от Щатите. Дамата която трябваше да го достави / тя се занимава с продажба на медицинска козметика / обяснила на баща ми че в НИОКСИНА има някаква съставка която не взаимодействала добре с интерферона и този препарат е добре да се използва като приключи лечението. а за сега тя препоръчала някаква френска козметика........на която не запомних името....ще го напиша когато я получа.

Това е което исках да споделя.....

:)

Поздрави
Мимето
щастлива мама

Неактивен Stefan

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 175
    • Профил
Re: Nioxin - след лечението
« Отговор #1 -: Юни 07, 2008, 17:17:32 »
за първи път чувам нещо такова... тук в америка този е най популярния шампоан за болни от хепатит ц. на мен ми беше препорчан от лекаря, а тои си разбираше от работата. не ми се вярва да са толкова невежи американците че да не са разбрали за такова нещо... но пък знаеш ли.. тя откъде знае? някакви доказателства, статий по въпроса?

Неактивен Mimeto

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 95
    • Профил
« Отговор #2 -: Юни 07, 2008, 21:01:38 »
Здравей!
За съжаление нищо повече не знам - тя откъде знае - продава медицинска козметика. НЕ ми се вярвя да го е казала за да ми пробута друг по-скъп препарат.....
Ще се постарая да разбера коя е тази съставка която не била подходяща но не съм сигурна че ще успея.......
Честно казано невежи доктори навсякъде.....дори и в щатите. Скоро четох че в някаква болница се съмняват че за няколко години около 40 000 души са заразени с Хепатит С и СПИН..........така че..........

Но в крайна сметка всеки си избира на кого да вярва - аз лично предпочитам да не рискувам и си поръчах някаква френска козметика а НИОКСИН ще го оставя живот и здраве за след 6 месеца

Поздрави !
Мимето
щастлива мама

Неактивен Stefan

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 175
    • Профил
« Отговор #3 -: Юни 07, 2008, 22:18:40 »
ами той може и да не ти трябва... само при някой хора има косопад и за 6 месеца е малко вероятно да ти падне кой знае колко коса така или иначе  :)

Неактивен Silvi

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 275
    • Профил
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #4 -: Юни 08, 2008, 10:42:56 »
         Здравей Мими,

Довери се на френската козметика. Благодарения на продукти на Виши, Фито, Дукрай - това са френски продукти, увладяхме силния косопад по време на лечението на моята дъщеря. Още по време на лечението косопадът спря и започнаха да растат нови коси.

Силвия

Неактивен Мери_

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2373
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Интерферон
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #5 -: Юни 08, 2008, 20:24:56 »
Здравей, Мими!

Трябва да си настроена, че каквато и козметика да ползваш - косопада ще започне в края на 3тия и началото на четвъртия месец от лечението. Ако ползваш специална козметика - той ще е в по-малка степен изразен, но не и напълно предотвратен. Към 8-я месец косопада при мен намаля и мога да кажа, че почти изчезна. Надявам се след края на лечението да си възстановя косата! Поне това твърдят всички, които са приключили вече с интерферона!
Аз съм ползвала още от 1-я месец козметиката на RENE FURTERER, DUCRAY, VICHY, но май докато не окапа това, което трябваше - косопада не спря.

Успех с лечението!!! :congrats: Косата не е чак толкова важна! Важното е да се преборим с вирусите! :fight: :fight: :fight:

Поздрави! :flowers:
Мери
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3123
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #6 -: Юни 08, 2008, 20:48:10 »
Здравей и от мен,

Мога да кажа,че в края на 6-тия месец и началото на 7-мия косата ми пада с кошмарни темпове независимо ,че ползвам от самото начало Ниоксин,ампулите на Виши и шампоана на Р.Фуртерер. Както каза Мариана докато не окапе това което трябва да си окапе..  ;)

По отношение на Ниоксина- не знам. Възможно е наистина да има съставка,която да е противопоказна;знае ли човек. Но по-скоро ми се струва че е малко вероятно,най-малкото защото е предпочитана марка от болни на химиотерапия и на такива които се лекуват с интерферони / не само хепатит/.

Ако разбереш подробности-свиркай,ще ми бъде интересно да науча повече :)

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007