Здрасти Дидо.Аз нямам опит при бай Димитър от с.Каменар,но отзивите който съм чувала за него са много добри. Помогнал е на доста хора,надявам се да помогне и на теб
желая ти успех и стискам палци.Единственото,което мога да ти кажа за неговите билки е че подобряват състоянието на черния дроб и неговите функций,но дали изчистват вируса от организма незная,но знае ли се човек е длъжен да опита.Аз също провеждам алтернативно лечение,но при друг билкар от Бургас и на този етап съм доволна.В момента си правя изследвания от третият курс на лечение с билките и чакам с нетърпение резултата,но за всичко,което се отнася до моето лечение публикувам в раздел алтернативни методи на лечение и не искам да се отклонявам от твоята тема.Така,че от мен
и всичко добро и пиши как се развиват нещата при теб и другото,което зная зя билките е че подтискат вируса и не се размножава.Надявям се по някакъв начин да съм ти била полезна.Аз съм от Бургас и с.Каменар ми е съвсем близо ако имаш нужда от някаква помощ или каквото и да е свързано с твоето лечение пиши ще се радвам ако мога да ти помогна по някакъв начин.