Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - evgeni323

Страници: [1]
1
Здравей,
Ходил съм при 3 ма специалисти, двамата от варна, третия от търговище. Оплакванията ми датират още от ноември миналста година. Кашеви ижпражнения, следобедна отпадналост. Чести авти в устата,тежест в дясно под реброто.

Всичко започна август 2014, след прекарана херпесна инфекция на гениталиите. От нещо се случи и се отключи диабет тип 1. Това се случва края на окомври .още тогава докато лежах в,  ендокренологията във варна им споделих за проблемите ми с изхожданията, но ми казаха, че всчко е поради декомпенсраният ми.диабет. от тогава постоянно се влача по доктори като всеки ме убеждава, че нищо ми няма и трябва да се успокоя, но проблемите ми с храносмилането продължават. Аке се интересувате мога да ви ражкажа подробно, какви изследвания съм си правил и на какви прегледи съм ходил. 90 процента всичко е по моя инициатива.

Поста го писах от телефон, таке че ме извинете за правиписа.

2

Здравейте, някой знае е ли какво става с veli и Elle? Питам понеже и при мен има съмнения за автоимунен хепатитл Антителата на АГМА и АНА са гранични .

Антигладкомускулни
антитела
(AGMA) ИИФ
1:40 титър < 1:40 отрицателен

ANA скрининг ИИФ 1:100 граничен титър

АСАТ и АЛАТ са ми в референтните граници, но на горна норма. Булирубин леко завишен 22 при норма 21.

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007