Специалистите отговарят > [НЕАКТИВЕН РАЗДЕЛ] д-р Атанас Михайлов отговаря на пациенти

 Бременност и задух

(1/1)

aristy:
Здравейте, д-р Михайлов!
Бременна съм в 7-ми месец, имам много здравосл. проблеми  и отчаяно се нуждая от помощта Ви! От месец насам всеки ден в началото след хранене, получавам задух, т.е. не мога да си поема въздух до край, става ми горещо и нервно, и това продължава около 1-1/12 час. Отначало ми ставаше така след всяко хранене, което при мен е около 6 -7 пъти на  ден, но сега обикновенно  вечер почти по едно и също време.
Имам хроничен гастрит /в момента изключително обострен/, язва на дванадвсетопръстника, хроничен запек /обикновенно се изхождам на 8 дни, а изпражненията са мн. тъмно кафеви няколко, сухи, малки топченца/, сгъната жлъчка, мигрена, анамия-таласемия минор /преди месец ми преливаха кръв, заради ниския хемоглобин-74/, сколиоза, ревматоиден артрит,, ошипяване на врата.
На 37 г. съм. Преживяла съм 2 депресии и 6 операции, и мисля, че отново става въпрос за нервна криза. Първа бременност ми е и бих искала някой да ми помогне да премина през този етап, без задушаванията и тежестите след хранене, които ми е трудно да превъзмогна сама. Благодаря Ви!

Радослав Русинов:
Здравей, aristy!
Напомням, че това е форум за хора с хепатит и за техните близки и е тясно насочен към хора с това конкретно заболяване.
Все пак, тъй като случая ти е спешен и е свързан със сериозни здравословни проблеми, ще оставя поста ти, а д-р Михайлов ще прецени дали да отговори.
Моят съвет към теб е, след като проблема ти е толкова притеснителен, да не разчиташ на интернет, а да се опиташ да се срещнеш с д-р Михайлов на живо. Можеш да се свържеш с д-р Михайлов и да си запишеш час при него, това е адреса на неговия кабинет и телефон:
гр. София, кв. Лозенец, ул.Милин Камък, номер 63, тел. 02/865 11 82 или 0889/312 745


Поздрави,
Радо

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия