Специалистите отговарят > [НЕАКТИВЕН РАЗДЕЛ] д-р Атанас Михайлов отговаря на пациенти

 За лулата на мира и шанса

(1/2) > >>

Зори:
Здравейте!
Аз съм една от онези майки от сайта на предаването "Часът на мама",където вилня люта битка.Много се радвам и се надявам,че томахавката е заровена и заедно ще изпушим лулата на мира.Най-важното,според мен, е хората да имат информация за различни варианти на лечение,за да може всеки да направи своя избор.
Аз съм на 33г.,от Варна.Живея с хепатит вече 23 г. Преминах през интерферона още през 1989г-без резултат.
За щастие съдбата ме срещна с д-р Михайлов и ето,че сега,двамата с него решихме да уморим веднъж завинаги "звяра"  в моя черен дроб.В момента прилагам назначената от него схема на лечение и се надявам,че ще бъде полезно и интересно тук да съобщавам получените резултати.
Благодаря на вашия екип,за възможността, която давате на д-р Михайлов да сподели своя опит и знания,защото смятам,че той би могъл да помогне на много от нас,засегнатите от тази коварна болест!

anita:
Много се радвам, че ще имаме възможност да проследим лечението ти и да се убедим в ефективността му.

tedibon:
И понеже хепатита е В,аз ще следя темата с огромен интерес!



Поздрави,Тедибон

Радослав Русинов:
Здравей, Зори!
Радвам се, че си решила да пишеш във форума по време на лечението си!
Можеш ли да пуснеш с какви изходни изследвания стартирате лечението, за да се ориентираме какъв е твоя случай, дали си с HBeAg-отрицателен или положителен хепатит, дали е активен или неактивен.


Поздрави,
Радо

Buba:
Здравей и от мен! Много се радвам, че пишеш тук.
Аз съм една от тези в сайта на „Часът на мама” срещу които вилня лютата битка :).  За съжаление и една от тези, на които традиционното лечение не действа. Въпреки че според мен в онзи форум твърде погрешно изтълкувахте и тона и мотивите ни за него по-добре да не се връщаме назад, и ако в резултат на това все пак ще се стигне  до получаване на нова и доказана информация и знания относно използването на билките за лечение на хепатит, значи спорът не е бил безсмислен. С цялото си сърце ти желая това лечение да ти донесе успех, да е безопасно и се надявам да споделяш резултатите тук.  Даже се чудя не може ли да се намери спонсор, който да ти помогне  за извършването на по-чести и пълни изследвания (така да се каже да си направим едно импровизирано клиничино проучване ) за да разберем ефекта на алтернативните методи върху вирусите на хепатита, защото доколкото разбрах такова сериозно изследване не е правено. Хубаво щеше да бъде ако се включеше и някой с хепатит С.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия