Поддръжка и администрация на форума > Новини и препоръки за използване на форума

 Популяризирайте сайта като гласувате за него в BGtop.net

(1/1)

Радослав Русинов:
От вчера форумът е включен в българската класация на сайтове BGtop.net.
Това е още една стъпка, с която се опитвам да популяризирам сайта, така че повече хора, имащи хепатит, да научат за него.
Какво представлява класацията BGtop.net:

--- Цитат ---Какво е BGtop.net и как работи?

BGtop.net е топ класация, която работи на следния принцип - всеки сайт при регистрация получава уникален id номер и специален линк от вида http://bgtop.net/in.php/id, които съдържа този номер. Всеки новорегистриран сайт слага на произволно място на страницата си бутон, текстови линк или банер, който сочи към този линк. Колкото повече хора кликнат на линка - толкова повече гласове печели сайта. Колкото повече гласове има даден сайт - толкова той е по-нагоре в класацията. Колкото е по-нагоре в класацията - толкова повече хора отиват от класацията към него. По този начин посещаемостта и популярността на този сайт се повишават. Всичко това се отчита чрез Входящи /Вх./ и Изходящи /Изх./ посещения. Класацията е месечна и статистиките се нулират всеки месец. Това гарантира коректност и равнопоставеност на сайтовете в различните категории. Така например един личен сайт може да не достигне първо място в общата класация, но в неговата категория да е на първо място и да стане победител за месеца.
--- Край на цитат ---
В момента на всяка страница на форума, най-отдолу, заедно със статистиката за посещенията, са поставени два линка, които всеки един посетител на форума може да използва и да гласува за форума.
Публикувам двата линка и тук:
Гласувай за сайта! - когато кликнете върху този линк, вие гласувате за сайта и вашия глас се добавя към всички гласували през този месец. Колкото повече гласове, толкова по-нагоре ще бъде в класацията.
Оцени сайта! - допълнително можете да дадете оценка на сайта от 1 до 10, което също е критерий за това къде да бъде поставен в класацията сайта.

Статистиките обаче се нулират всеки месец, което значи че едно гласуване от потребител няма да задържи сайта сред първите в раздела Здраве и Медицина. По принцип един потребител може да гласува само веднъж на ден, което значи, че всеки който желае може заедно с ежедневните посещения на форума, да клика върху линковете долу и да гласува при всяко посещение на сайта.
Популяризирането на форума сега вече в известна степен зависи и от посетителите му и от това дали всеки от вас иска още повече хора да научат за форума :)

Поздрави,
Радо

Радослав Русинов:
В момента от BGtop.net имат някакъв проблем, защото при гласуване за сайта, се появява следното съобщение: Session Database DELETE Error, и гласовете в момента не се отчитат.
Надявам се скоро да го оправят, нормално при гласуване се извежда раздела "Здраве и Медицина", а с червен надпис се изписва, че гласът ви е отчетен, или че вече сте гласували в последните 24 часа.

Силвана Лесидренска:
чудно,аз пък гласувах преди малко, без проблем? не знам, сигурно е нещо временно.

Радослав Русинов:
Явно това е нещо като грешка, която се показва, когато вече е гласувано от същия IP адрес през последните 24 часа.
Преди малко успях да гласувам успешно, защото бяха минали 24 часа от последното ми гласуване. И сега вече при втори опит да гласувам, ми показва стандартното съобщение:
"Вече сте гласували в последните 24 часа! Вашият вот не е отчетен."
Може би "Session Database DELETE Error" се появява само след като вече е гласувано през последните 24 часа, но не знам каква е причината да покаже точно това съобщение.
Няма значение, мисля че повечето потребители няма да се сблъскат с този проблем.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия