Поддръжка и администрация на форума > Новини и препоръки за използване на форума

 Група "Топ потребител" за най-активните членове на форума

(1/25) > >>

Радослав Русинов:
От днес във форума ще има нова група от потребители, т.нар. "Топ потребител".
В групата ще бъдат включвани потребители, като се използват няколко критерий, като брой разгледани страници, брой постинги, активност и т.н.
Целта е по-този начин поне малко да бъдат поощрени всички хора, които са изключително активни и посещават редовно форума.
Всеки месец, като се видят статистиките на форума, ще бъдат добавяни нови членове на групата. По същия начин в началото на всеки месец може и да бъде изваден някой от тази група, ако вече е спрял да посещава форума.
За месец януари, един потребител се открои доста и това беше причината да си помисля какво мога да направя и така дойде идеята за тази нова група.
Това е Ники, който този месец има 26 поста, много е активен и става все по-запознат с темата. Виждам и колко страници от форума е изчел и преровил през януари, което също е много показателно.
За момента всички членове на новата група ще бъдат показвани с 5 сини звездички.
Надявам се да няма голяма доза субективизъм, и ако забележите такава, ще се радвам веднага да го споделите тук.
Към групата за момента добавям и Силвана, заради големия брой постове и голямата и активност.
Плюс Неврон, заради това че е толкова активна, виждали сме нейни постове, писани и в 4 или 5 сутринта, и защото всички тук сме големи нейни фенове :)
Миглена, заради това че за 3 месеца вече има 139 поста и наминава минимум поне веднъж на ден.
И Ирка и Стефан, които бяха сред първите хора, които се регистрираха във форума и му се довериха.
Тук искам да добавя Pumuckl, който също беше сред първите регистрирали се и който също даде едно рамо при трудното начало. Сега, въпреки че ни навестява веднъж-два пъти седмично, пак успява да се включи в дискусиите за хепатит B със знания и полезна информация.

Приемам и други предложения как те могат да бъдат поощрени, както и предложения за името на групата. Засега тя се казва "Топ потребител", но ако се появят интересни предложения, може и да сменя името и.
Изобщо всякакво мнение ще ми бъде полезно, за да няма обидени или засегнати.

Поздрави,
Радо

Maryana:
Приветствам идеята! Чудесно е да се стремиш към нещо. Според мен би било хубаво да бъде Топ тен, т.е. за десет най-активни участници. Браво Радо, както винаги си много изобретателен! Поздрави от Мариана ;)

migle:
Защо не включиш и bozhichkov той задава интересни въпроси и въпреки,че напоследък не посещава често форума е бил доста активен.

На мен идеята ти ми харесва (нали съм в групичката ;D)

nevron:
И аз получх повод за усмивка и миг на радост и щастие.

Радослав Русинов:

--- Цитат на: migle в Февруари 02, 2008, 23:09:52 ---Защо не включиш и bozhichkov той задава интересни въпроси и въпреки,че напоследък не посещава често форума е бил доста активен.

На мен идеята ти ми харесва (нали съм в групичката ;D)

--- Край на цитат ---
Да, приемам предложението. Юли в последно време не е много активен, защото както обясни той му е писнало да мисли само за хепатита си, и се натоварва от честото влизане във форума.
Въпреки това, определено той се интересува много от темата, и освен това има доста сериозни постове по темата за билките, и е един от най-запознатите в тази област сред хората във форума.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия