Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

MMS при лечение на хронични хепатити

(1/1)

Velimira:
Здравейте на всички,
тук искам да споделя нещо, което все още проучвам и изрично искам да кажа,че подлагам всяка една дума на съмнение докато не получа доказателство за истинноста на твърденията. Моя позната ми спомена за лечение с хлорен диоксид ( моля да не се бърка с натриев хипохлорид, което е белина). Каза,че е успяла да се отърве от ЧПВ, чрез това лечение. Започнах да търся в интернет повече информация за този метод на лечение и попаднах на сайт, на човек тук в България, който се занимава с това. Тъйкато в сайта се споменава,че с MMS се лекува и Хепатит (B и C), писах на господина, който предлага препарата, като поисках да потвърди дали има излекувани от Хепатит Б. Той потвърди, но аз изказах съмнение относно истинноста на това твърдение и го помолих да ми каже в какво точно се изразява излекуването. От отговора му разбрах, че не е наясно с хроничните хепатити , но въпреки всичко му благодарих и му казах, че ако има човек , изчистил вируса и изградил антитела, тогава бих била склонна да повярвам. Той се извини ,че не е успял да бъде полезен, но ми пусна линк към сайта му на, който има човек, който твърди, че е излекувал хроничен Б за 6 месеца. Въпросният господин е пуснал своите потребителско име и парола от резултати в Цибалаб, аз веднага ги отворих и действително се вижда,че има хроничен хепатит Б , с отрицателен "е" антиген. Разбира се това абсолютно нищо не значи дотук, затова помолих и за резултати след като се е излекувал. Дано ми ги изпратят! Или още по добре да пуснат линк към лабораторията, за да знам ,че са достоверни и не са фалшифицирани. Пускам линка към сайта https://mmsbulgaria.com/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%85%D0%B8/
Там има и хора, които са лекували хепатит C. Казвам всичко това, отново с уговорката,че не приемам нищо от това за истина, докато не се намери някакво доказателство. Не агитирам никой за нищо. Просто като много от вас търся алтернативи и споделям какво съм открила до момента.
Веднага ще публикувам отрицателните резултати на господина, АКО ги получа!
Ами това е от мен за сега. Ако някой тук има информация за този тип лечение, ще се радвам да сподели.

болен-здрав:
Интересно е! Ще следим темата!

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия