Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - plamen 74

Страници: [1] 2 3
1
Благодаря, Силве за отговора. Моля, ако научиш някаква информация пиши в форума или фейса.

2
Благодаря за отговора относно протокола но друго не ми е ясно ,примерно дата за прием ми е на 4 05 2020 и е отменена и не ми е дадена нова дата и всичко се обърква.За нова  дата никой незнае,кога може да се запише, записването става на место в болницата а много от пациентите са от провинцията .Изискванията са да се лежи на 6 месица  и да се подадат комплекта с документи.

3
 Здравейте ,искам да попитам след като не приемат на записаните дати се обърква целият график,а от там няма да имаме документи да подадем за протокол за хепатит б .Става въпрос за МБАЛ Иван рилски  който е с коронавирус.Как се процедира в този случай.Моля ако някой знае да сподели.БЛАГОДАРЯ

4
Да това е за април така е но сега оме юли

5
Здравейте ,преди дни лежах в болница Иван Рилски и подавах документи за протокол казаха, че има допълнителни изледвания за протокола ново изискване на ЗДРАВНАТА  КАСА, и това са следните изледвания.,  Анти хбс количествен 18 00 лева , Нбс Аж количествен тест 50 00 лева и пикочна киселина 3 00лева и старите които плащах ме 48 00 лева и така сумата при подаване на документи става 120 00лева на всеки 6 месеца .

6
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Юни 19, 2018, 21:34:40 »
Няма да се доплаща Взех на 161 лв Това е новата цена

7
Общи теми / Re: Прием на генерика за хепатит Б
« -: Февруари 04, 2018, 15:41:08 »
Здравейте , и ьз вземам вече 3ти месец генерика и на мен ми се появи някакво замайване на моменти но незнам дали ще е от него. Лежах в Иван Рилски питах казаха ми че не е от генерика бил еднакъв с виреад.

8
 15 дена закъснение абсолютно безхаберие от страна на НЗОК  нямало кой да го подпише и така Не им пука  за нас пациентите

9
 Здравейте, Относно генерика не трябва да имаме  притеснения вчера лежах в Иван Рилски в София лекарите бяха категорични че е еднакъв с Виреад.  Имам информация от лекар който живее и работи в Франция че там изписват само генерици и не се е случвало да има проблеми. Според мен всичко е въпрос на цена в Турция Виреад струва 90 евро тук 402 лв а в Франция 450 евро .Дано направят и трети и генерик че да падне цената за да можем да си го купува ме сами без лежим безмислено по 4 дена на трите месеца и да се съобразяваме с НЗОК с болници и други прищявки .Да ходиме на 6 месеца на контролен преглед както е по Европа и света и да нямаме такъв ангажимент както в момента.

10
И днес го няма протокола . На тел на НЗОК вече ме познават по гласа и казват съжелява ме ние сме ви дали инфо неможем да помогнем  .  Ще чакате обаждане от РЗОК  Вече 15 дена закъснение   Днес пуснах жалби до Управитела на НЗОК и Министерството на здравеопазването с обратен вх номер.  Дано се случи нещо. Това е безобразие.

11
 45 дена след подаването на документи все още нямам протокол и лекарство

12
Здравей, днес в НЗОК гр ШУМЕН пак незнаеха нищо за забавянето на протокола казаха ,чака ме. Взех вх номер  всичко съм пуснал на имейла ти.

13
4 година подавам и никога не са ми давали  вх номер незнам ще отида да си го искам
 

14
Ще ти пусна  имена и егн но никога не са ми давали входящ номер при подаване напротокол . Ще отида да го искам в касата.

15
Общи теми / забавен протокол от здравна каса
« -: Октомври 05, 2017, 20:15:52 »
 Здравейте, моля за съвет на 4 09 2017г подадох документи  в НЗОК гр Шумен за продъжаване на протокол на лечение с Виреад и до днес 5 10 2017г нямам обаждане . Ходих в касата в Шумен и ми казаха , че протокола не е минал комисия в София и незнаят кога ще дойде. На националният тел на касата ми отговориха че трябва да чакам, че ще дойде но аз имам халчета до 8 10  2017г .

Страници: [1] 2 3

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007