Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Iva_na

Страници: [1]
1
Здравейте,ще помоля ако някой ми разчете изследванията.Това е на дъщеря ми:
  HBsAg        0.63  IU/ml          < 1.0 /-/  >1.0/+/
  HBc - total  1.80 COl               >1.0/-/   <1.0/+/
  anti-HBs     15.92 IU/I             <10.0/-/>10.0/+/

А това са на малките:
 HBc-total    1.91  COl
 anti-HBs    15.16  IU/I



HBc-total    1.71   COl
 anti-HBs   13.36   IU/I
 
Ще Ви бъда много благодарна!!!!

2
Моята история / Резултати след преглед....
« -: Ноември 10, 2021, 09:34:08 »
Здравейте!
След прегледа ми при д-р Балабанска на Фиброскан  и ехограф установи, че нямам увеличение на ч.дроб,нито стеатоза, далака също добре,жлъчка прегъната/но това си го знаех),на десен бъбрек малка киста  11мм.
Фиброскан-502-4,0кРа,Ф0,САР за стеатоза 180дВ/мС0
F0S0
Изписа ми Изопринозин  2×1 капсула за 3 месеца и след това пак за 3 месеца Биозин по 1 капсула.Също и котешки нокът.Д-р Балабанска.Много ми каза,че това са за изчистване(намаляване) на Австрийския антиген (който при мен е около 6 000 IU/ml).
Притеснението ми е ,че след като прочетох за страничните ефекти наИзопринозина малко се стреснах  и незнам дали да ги пия.
Ако някой може да каже как се е чувствал  и колко време ги е приемал и дали е имал някакви странични ефекти.
Балабанска ми каза,че в момента се провежда клинично изследване  в Б-я на което са подложени 20 човека с нови медикаменти.Също така се очаква до 1-2 години още едно такова с нови медикаменти и ще са подходящи хора като мен ,които не са провеждали лечение и имат ниски показатели.Дано да има успех в откриването на такова хапче,което да ликвидира напълно вируса!!!
А и да потвърдя впечатлението от д-р Балабанска какъв страхотен Човек и лекар!

 Лени мисля,че ти беше пила Изопринозин, може  да ми кажеш ли да ми кажеш колко  време и как си се чувствала след приема?

Пожелавам Ви успешен ден!

3
Моята история / Имам нужда от вашата помощ
« -: Ноември 02, 2021, 12:20:21 »
Здравейте!
Днес бях при доктора след като ми излезе резулта за ДНК товара  94,2 IU/ml.
 Каза ми,че най-вероятно вируса "спи" и се нуждая само от проследяване на 6 месеца.Молбата ми е за телефон за връзка с д-р Балабанска.Много добри отзиви чух тук за нея.Искам да мина при нея един преглед, ще бъде платен,защото се осигурявам в чужбина. За да се успокоя поне малко на тоя етап  само това ми е варианта,тук не ми назначиха нито фиброскан и аз се притеснявам дали всичко е наред  с черния ми дроб.Ще ви бъда много благодарна за всякаква информация(ако някой е минавал на платен прием какви са цените )
 Поздрави Ива

4
Моята история / Моята история
« -: Октомври 21, 2021, 10:17:41 »
Здравейте!Ето и моята история.На 49г съм. Септември месец претърпях гинекологична операция. При направените ми изследвания ми съобщават, че ми е открит Австралийски антиген. Даже не знаех какво е...След месец имах час за гастроентеролог.Живея в чужбина.Надявах се да е станала грешка.Имам партньор с който сме заедно 20 години. Пред и операцията трябваше да дари кръв.Помислих си след като при него няма проблем е възможна грешка.Излязоха и повторните ми изследвания:

      SGPT  алат   - 27         U/L       <55
       SGOT асат   - 20         U/L        <35
       GGT               -20         U/L          9-36
       
        MCV             99.5         flight       79-98
       Витамин Б12     988   pg/ml      187-883

         Билирубин общ      1.41   mg/do      < 1.2
          Билирубин директен  0.54   mg/dl  <0.5
         Билирубин  непряк       0.87   mg/do  0.2-0.7

          HBsAg        5577.58     IU/ml      <1.0
          Anti-HBc     положителен  10.2  index     <1.0
          Anti- HBs      2.27                  mlU/ml           <10

А това са резултатите на мъжа ми:

      HBsAg     0.18          IU/ml          <1.0
      Anti-HBc    отрицателен
       Anti- HBs      2.27      mlU/ml     <10
 Толкова  ми е отчаяно  не мога  да приема, че ми се е случило  Искаше ми се да е един кошмарен сън! Но уви не е....Въпреки,че толкова много четох, така и не разбирам в каква ситуация съм. Единствено, че имам Австралийски антиген. Цифрите какво показват, че е активен ли?И какво трябва да правя от тук на татък?
HBV DNA теста ще излезе утре .Ще пиша  резултатите, само незнам къде точно да не объркам нещо.
 Желая на всички много късмет  и БЛАГОДАРЯ, че Ви има!!!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007