Автор Тема:  Съвземането от урагана 'Пегасис',торнадото 'Копегус',и Бузана естествено!  (Прочетена 191574 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен ivka81

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 608
  • генотип 1b
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
  Аз поне не съм чула за такъв вариант. И на 6 м и на 1г си ги плащах.
Ако знае някой да сподели.

Не търси пътя!Отиди там, където го няма и остави следа....

Неактивен tita70

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 397
    • Профил

Теди,здрасти!
     Хубаво си решила но със сигурност ЗК не поема безплатни ПСР ни на 2-та ни на 3-та година след лечението.
     Можеш евентуално да се обадиш на лекарят който те е лекувал и да го попиташ дали има шанс това
     да стане безплатно.Има такъв вариант,знам го от личен опит.
     Става с направление номер 7 мисля за хоспитализация - уж :girl_wink:
     Пробвай първо така,дано стане.....ако не, ще трябва да се плаща но дано не ти се наложи.
     Късмет!

Закъснява истината,но винаги идва при нас!!!

Неактивен пепи

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 241
  • Идва лятото,лятотоооооооооо!!!!!!
    • Профил
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
С направление 7 по клинична пътека 35 е безплатно! Болницата ти го прави ПСР-а,ти "уж" лежиш и плащаш само потребителска такса за 2 дни по 5,80лв.
Щом личният ти даде направление - болницата / но само 3-4 боници в София го правят/  няма да ти откаже и се поема от ЗК!
Можеш на всеки 6м. да си правиш! :cheers:

Неактивен bibi123

• Немедицинско лице
  • Публикации: 265
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
Здравейте.
Аз не съм влизала много отдавна,за тези които не знаят завърших леèние септември 2010.
Това което искам да попитам,има ли и други след лечение пак да имат сърбеж по кожата.
Странното е че при мен пак си се появява.С генотип 3 бях,съответно ПСР отр.
Ако има такива,моля нека да споделят опит и мнение.

Поздрави Биби :love5:

Неактивен tetibulka

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Има близък с хепатит C
ААаа, помним те, Биби. Успя да си замразиш интерферона, докато си размразяваше хладилника - може ли да се забрави такова нещо.
Инак, ако те притеснява нещо, проучи как да си направиш изследване за репликация на третата година по ЗК. Ако на може по ЗК, си го финансирай - вероятно ще е отрицателно и сърбежът ще да е от прекалено често къпане, ама за твое успокоение..

Дани
Hang in there.

Неактивен bibi123

• Немедицинско лице
  • Публикации: 265
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
 :smile:Здр.теди
не мисля човек от къпане да го сърби кожата,може би трябва да отида на дерматолог,и едни изследвания..
Пък знае ли човек,мисля че хепатит Ц не се завръща отново,,но вече какви ли не мисли ми минават през главата.. :smile:

Неактивен tedi

• Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1168
    • Профил
Хоп. Привет, народе! Ние си кацнахме в Софето, стигат ми тия селски саги. Започнах да правя изследвания, за да видя кво е положението. Ензимите са перфектни, сичко е в норма. Ама проблемите с тая скапана щитовидна продължават, хормоните са в норма, но ТАТ е 823 при горна реф. 115, ся ми предстои посещение при ендокринолог.
Имам питанка, някой може ли да препоръча читав невролог от ВМА? Ако имате под ръка и уролог, ще съм още по-благодарна.

Поздрави, Теди!

Неактивен anita

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2988
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
Уф, Теди, и мойта сага с щитовидната е безкрайна и май няма управия.

Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен tedi

• Профил
Анитке, ква е сагата при теб? Как са ти хормоните? Аз бях при проф. Кирилов от Ендокринологията, доволна съм от него. Каза, че ше е най-добре да влезна там за няколко дни, за да ми прави изследвания, съгласих се, щото има нещо нередно някъде. Та октомври влизам.

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 657
    • Профил
Хммм, според мен най-важното при щитовидните жлези е да попаднеш на добър специалист, с правилното и навременно лечение аз се оправих точно за половин година от ТСХ над 100 и "сигурен хашимото" според хората в Александровка някога и засега, да чукам на дърво, съм в норма. Пия само понякога профилактично Л-тироксин по 1/4 от леките таблетки, заради бебето, че да не му залипсва, така каза баба ми. Та, не че ви я пробутвам моята баба, тя вече е безкрайно възрастна, но някога беше един от най-добрите специалисти в България. Сега вече ходи от дъжд на вятър в кабинета, само по специална молба. Не е вече за там, нека си кара старините. Но, ако някоя от вас не знае какво да прави и не знае добър специалист нека ми пише и ще ви дам контакти. Много пъти баба се е оплаквала, че идват хора лекувани години неправилно!! Аз съм била потресена. Тогава тя казваще, че по-добре въобще да не са ги лекували! Ако искате проверете какво пише за нея в нета (аз не съм я преглеждала там, та не им знам мненията на хората), проф Алевтина Малеева, ендокринолог.
Пък, дано всичко се стабилизира и при вас! Че е гадно много това с щитовидната жлеза!
Ох, сега гледах, май в нета няма и дума за баба ми. Еми, това е сега положението, има сигурно нови звезди на хоризонта.
« Последна редакция: Септември 07, 2013, 12:59:29 от Орфей »

Неактивен tedi

• Профил
Орфейче, и мойте хормони на щитовидната бяха много високи, тогава и на ехограф ме гледаха и заключиха Хашимото. но аз знаех, че е от лечението, и че като мине всичко ще влезе в релси, затова и пих лекарствата само седмица и ги хвърлих.  е, нормализираха се хормоните, но тоя  ТАТ си е висок от тогава и не ще да влиза в норма. Отделно има също някъде някакъв проблем, щото косата ми пада като за световно, останах с неколко косъма, други, и други проблеми. Та дай координати и на баба ти, ако искаш и на лични. След изследванията мога и през нея да мина, ако ще и просто за второ мнение да е само. Или аз като реша да отида при нея ще ти пиша.

Неактивен tedi

• Профил
Тадаааа! Записах си прием за март, в Рилски, за ПСР. Некой ше лежи ли там към края на месеца? Въпреки че момък на има Христо Гешов, от фондация със същото име, ме увещава, че дотогава тва с тридневния престой за едно изследване щело да отпадне. Много се надявам да е така, но ич не вервам. Ще видим.
« Последна редакция: Януари 22, 2015, 16:46:40 от tedi »

Неактивен tedi

• Профил
Ради,да знаеш не е лоша идеята ти,да ги подкарам по ред всички.Най-много в някоя психиятрия да ме затворят,но по мои наблюдения не ги държат много-много там,що кукундрили обикалят наволя по улиците.....
Ама вярно,че където и да отида все скандал става,ми май от друго не разбират,то пък като съм добра и учтива и ми се катерат по главата..ааа, не мерси.
Скоро бяхме при личната, там и с час едно чакане от 1-2часа не ти мърда,мен това ме влудява,ми за кво са тогава тия часове.Та ние се замъкнахме всички барабар с дребното,и чакаме,и чакаме,и така 50мин.,е как па един папуняк от чакащите там не каза-'заповядайте минете преди мен,все пак сте с лапе,което започна да врещи,щото бе станало време и за манджа',няма такова нещо,ми как да не полудея,ми полудях,развиках се,разпсувах ги,и влезнах,ма що питам аз трябваше да ме предизвиквате така,а??!
Та започвам да стигам до заключението ,че аз съм си много добре,ама народа нещо е изкукал!
И между другото мога да съм наемник,някой ако има нужда да се възползва от услугите ми, докато интерферона още кипи и ври в телцето ми,че после може да стана кротка ,като овчица. :mocking:

Теди
Върнах малко назад и от вчера си чета стари постове, ей тъй, за доброто старо време. И сега ми е много смешно.... :mocking: Ама да кажа, че нито се кротнах, нито в овца се превърнах.  :laugh:
« Последна редакция: Януари 22, 2015, 16:47:36 от tedi »

Неактивен tedi

• Профил
Привет! Юхуууу! 5 години след лечението - вируса не се открива! Край, забравям за него! След 5 години пак ще го изследвам  :mocking:
А още по-хубавото е, че и щитовидната сама ше се нормализира ТСH е 3.42 , а ТАТ от 1400 е паднало на 660
Чакам юни.  :whistle:

Неактивен Аника

• Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
Привет Тедоу,
Чистито!!!
След отрицателно ПСР-ЧЕ на 5-тата година ти се разрешава официално да забравиш за хепатита :-D
Целувки на теб и Бузанчо :)
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007