Здравейте отново! Не знам какво да правя и затова отново се обръщам към вас.
Първо, моля да ме извиниш, че не съм отговорила на предишното ти запитване за интерферона. Сама поисках Виреад, защото четох за страничните ефекти и ефикасността на интерфероновата терапия. Начинът, по който организмът ми реагира на каквито и да било лекарства (изобщо всичко, което давам на тялото си
) ме накара да преценя, че една такава терапия ще ме съсипе, а гаранция за резултата няма.
Депресията-майстор съм на това изкуство. Дълбоко се хвърлям и сама се изтеглям, но имам кой да ме подкрепя и да помага, когато давам заето. Няма нужда да се мъчиш сама. Говори с хората, които могат да те подкрепят, кажи как се чувстваш. Имам приятелка, която се ужаси от диагнозата ми (пада си, като мен, хипохондричка и шантавела). Обясних и, трябваше и време, но сега само ми праща статии за билки и чайчета за черния дроб и сме съвсем ок.
За лечението. Късмет е да попаднеш на лекар, който е загрижен за теб, който ще те изпрати където трябва, ще организира нещата да се случат бързо и както трябва. Аз имах такъв лекар в началото. После се научих, че "спасяването на давещите се е дело на самите давещи се". Или ги пришпори пловдивските лекари да си свършат работата, или си вземи изследванията и отиди в София. Няма смисъл да стоиш да чакаш да се сетят. Те наистина може да са те забравили, колкото и да не е за вярване.
Стана дълго излиянието, но се надявам да ти е от полза.