Здравей, спанев,
добре дошъл.
И аз съм тук отскоро, така че нищо съществено не мога да кажа. Пиша просто, за да изразя съпричастност. Аз за моя Хеп С знам от началото на ноември, но всичко ми върви доста бавно. В болницата ме плануваха за след 2 месеца за изследванията за ПСР и генотип (и още не съм получила епикризата), после още над 2 месеца до биопсията. Тя е планувана за края на април.
Това, което казваш за кръводаряването, ме изправи на нокти. Аз съм дарявала кръв последно през 2006г. До преди малко мислех, че съм се заразила след това, понеже бях убедена, че ако тогава го бяха засекли, щяха да ме потърсят. А и всички ГЕ д-ри тук ме уверяваха в това. Но сега... Това означава, че може повече време да съм с вируса. Макар че кой може да каже дали пък не е по-добре, че го откривам чак сега.
Кажи защо диета без яйца и без сладко? Ама може ли така - човек 5 неща да обича да яде, и да му се забраняват
И на мен ГЕ ми изписа Оптихепан, но не ми свали драстично ензимите. Освен това ми се струваше (може да е внушение), че докато вземах Оптихепан, ми ставаше по-зле. Кожата под очите ми се изсуши като стара хартия, както и на още няколко места по лицето, постоянно нещо ме сърбеше и изобщо се усещах с "неугледен" общ вид. Сега, в Терапията, т.нар. "лекуваща лекарка" нищо не ми изписа. Как не ме прегледа в коридора или на стълбите се чудя? Там е такава лудница, че ако бях по-млада или пък самотна, щях да плача, да плача... Сега, понеже си имам други приоритети (които в момента лежат болни в детската стая), просто отбелязвам нищетата на 11 ет.
За витамините, С и В, които ти изписаха, знаеш ли по каква причина? Аз четох насам-натам, предимно по чуждите сайтове, и разбрах, че вит. С е препоръчителен. В какви дози тр да ги пиеш?
Май доста объркано се изразявам.
успех, късмет и ами, тук сме.
мравче-от-гората