Автор Тема:  Започна и моята история....  (Прочетена 39486 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Даниил Андреев

• Гост
Re: Започна и моята история....
« Отговор #30 -: Септември 22, 2017, 18:24:41 »
Предвид че на 4 седмица ти е останало малко от вируса, на 8 седмица вече е трябвало да изчезне вируса, все едно активната съставка на второро шишенце да е в минимални количества или ползваш нещо допълнително, което намаля ефективноста на лекарството като  fenobarbital, рифабутин, deksaetazon, жълт кантарион, карбамазепин, рифабутин, окскарбазепин и рифампицин, грейфрут, тъй като тези средства отделят  цитохром гликопротеин.

Неактивен spanev

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 13
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
« Отговор #31 -: Септември 23, 2017, 06:23:46 »
Предвид че на 4 седмица ти е останало малко от вируса, на 8 седмица вече е трябвало да изчезне вируса, все едно активната съставка на второро шишенце да е в минимални количества или ползваш нещо допълнително, което намаля ефективноста на лекарството като  fenobarbital, рифабутин, deksaetazon, жълт кантарион, карбамазепин, рифабутин, окскарбазепин и рифампицин, грейфрут, тъй като тези средства отделят  цитохром гликопротеин.

И аз смятах същото. Не приемам нито едно от изброените от теб неща, поне доколкото ми е извествно. Най малкото се храня идентично както през първите 4 седмици, когато от 1.5 мил товара падна на 146. Възможно ли е да е от теста, тъй като видях че при един друг лекуващ се при 8-ма седмица е отрицателен, но на 12-та седмица отново му показва наличие на вируса. При пуснат тест в друга лаборатория отново  показва отрицателен. Знам че се хващам за сламки в момента. И двата ПЦР теста са правени в ЦИБАЛАБ.

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3200
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #32 -: Септември 23, 2017, 09:31:21 »
Никой от нас не би могъл да знае какво се случва. Може и да е грешка в ПСР, може и да е от вируса. Ще знаеш след като пуснеш изследването след края на лечението и 6 м.след това. Дано всичко да е ок.
Между 2 и 13 декември няма да бъда на линия. Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен spanev

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 13
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
« Отговор #33 -: Януари 14, 2018, 08:25:23 »
На 12-та седмица имах отрицателен ПЦР. Най накрая видях и аз как изглежда той :)
В края на Април ще станат 6 месеца и ще пусна отново да проверя дали не се е върнал.
Беше дълго пътуване. Помогнах си като не мислех въобще за него. Все едно не е в мен. Чувствам се отлично, но аз така или иначе не бях усетил някакви симптоми от него.
Или може би го имах толкова отдавна, че симптомите ми бяха станали като част от живота и бях свикнал с тях.
Успех на всички лекуващи или чакащи лечение пожелавам.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007