Здравей, Сиси, включвам се и аз защото имах същата дилема като теб до скоро, а и резултатите от изследванията ми са близки до твоите.
Имам детенце, което ще направи 4 год след две седмици. Родих без да знам, че имам хроничен Б, дори не съм я ваксинирала, но слава на Бог, тя не е заразена. Аз съм при Балабанска, но на тогавашния етап отказах лечение, защото исках и второ дете, а не съм привърженик на каквото и да е лечение по време на бременност.Почти 3 години мислихме с мъжа ми дали изобщо да имаме второ дете, но януари тази година решихме да рискуваме и ,живот и здраве, на края на другия месец трябва да се роди още една принцеса. Поддържах се с добавки преди да забременея, по време на бременността не пия нищо. Предстоят ми изследвания на края на този месец, за да видим как се движат нещата и да преценя дали детето трябва да му се сложи Хепатек (имуноглобулин). За мое огромно съжаление, ще се наложи да сложа ваксината, колкото и да не ми се иска. Но ако мога да спестя имуноглобулина, ще го направя. Настроена съм положително, че всичко ще е наред и очаквам с нетърпение второто си дете. С времето мислите ми се проясниха, страха от непознатия тогава вирус изчезна и сега приемам нещата много по-спокойно. Объркването го няма, знам какво искам и съм убедена, че рано или късно ще се намери решение и на този проблем. Стискам ти палци и действай по интуиция... при мен се оказва най-добрият съветник засега...