Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти
доц. д-р Антонов - болница "Св. Иван Рилски", София
Радослав Русинов:
Името на доц. Антонов се споменава много често във форума и отзивите за него като за специалист са отлични.
Каня хората, които са или са били негови пациенти да споделят впечатленията си, и с повече детайли като телефони, адрес.
Емануил Денков:
Аз съм пациент на д-т Антонов и съм доволен от отношение и добре направената биопсия. Доброто отношение към пациентите ми направи добро впечатление!
Университетска болница "Свети Иван Рилски"
Медицибски университет София
Клиника по Гастроентерология
бул. " Акад. Ив. Гешов" 15 София 1431 (Намира се в съседство на ХЕИ и на гърба на ВМА)
Mimeto:
Едно огромно БЛАГОДАРЯ на екипа от гастроенерологичното отделение!
Добри специалисти с уникално отношение към пациентите!
Мери_:
Доц. д-р Красимир Антонов е роден на 28 Януари 1960 г. в гр. Перник. През 1986 г. завършва медицина в Медицинския факултет, гр. София. От 1986 г. до 1988 г. работи като общопрактикуващ лекар в СЗУ - с. Студена. От 1988 г. до 1997 г. е асистент в Катедрата по Вътрешни болести на Медицински факултет в гр. София. От 1992 г. до настоящия момент следват множество международни специализации на EASL в Атина, Копенхаген, Лисабон, Неапол, Прага. До 2006 г. е главен асистент в същата катедра. От 2004 г. е Началник отделение ”Диагностика, лечение и проследяване на болни с вирусни хепатити, порфирии и чернодробна патология при трансплантация”. През 2006 г. става доцент в Катедра по Вътрешни болести към Медицински факултет – гр. София.
Silvi:
Моята дъщеря също се лекува в УМБАЛ "Св. Иван рилски" - гр. София. И в други постове съм писала, че изключително много съм доволна от целия екип на клиниката.
Това са стационарните телефони на клиниката:
02/9521297 - канцелария
02/9522972 - лабораторията на доц. Антонов
02/9523725 - това е телефон на гастоклиниката, на който също съм откривала доц. Антонов
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия