Вирусен хепатит - Лечение > Системата за лечение в България

Чакам лечение вече 2 години

(1/4) > >>

ina:
Чакам лечение вече втора година и нищо.
Лекувах се 1 година, но уви....... :' (по програма извън касата).
Може ли някой да ми каже с какви дози е лекуван седмично?

Радослав Русинов:
Две години чакане са прекалено дълго, получила ли си писмо от здравната кса, в което те уведомяват че са одобрили молбата и си в листата на чакащите. Според мен задължително трябва да отидеш до здравната каса и да провериш лично какво става.
Относно дозите, при интерфероните на различните производители мисля, че е различно. Аз се лекувах с PegIntron и опаковката беше 125 mcl.

ina:
 kazaxa mi 4e skoro 6te izleze i moia nomer zatova popitah kade da proveria.kolkoto do men zapo4vam za 2 pat  no strani4nite efekti me sasipvat.taka lie pri vsi4ki v na4aloto.az nepomnia da mie bilo tolkova zle parvia pat.razkajete molia vi :'( :'( :'( :'(imam lekarstva samo za3 meseca kymih si gi sama, no mai nima da stignat

Емануил Денков:

--- Цитат на: ina в Август 10, 2007, 14:00:11 ---4akam ve4eve ftora godina i ni6to. lekuvah se  1 godina no uvi....... :'( po programa izvan kasata.moje li niakoi da mi kaje skakvi dozi e lekuvan sedmi4no.

--- Край на цитат ---

Здравей и добре дошла във форума! Две години е много, но като се има впредвид че пограмата беше прустановена за известен период(поне 6 месеца мисля) е нормално да почакаш повече от необходимото. Пък и си има някакви критерии си мисля, възраст, нужда(по тяхна преценка), за кой път се лекува човек и за това някои чакат повече а други по-малко. Може и да разчитат на това да се откажеш и да си намериш сама медикаменти, кой знае ???

--- Цитат на: ina в Август 10, 2007, 23:30:15 --- kazaxa mi 4e skoro 6te izleze i moia nomer zatova popitah kade da proveria.kolkoto do men zapo4vam za 2 pat  no strani4nite efekti me sasipvat.taka lie pri vsi4ki v na4aloto.az nepomnia da mie bilo tolkova zle parvia pat.razkajete molia vi :'( :'( :'( :'(imam lekarstva samo za3 meseca kymih si gi sama, no mai nima da stignat

--- Край на цитат ---

Много съжалявам, че така се е отразило при тебе :( за съжаление е така при някои пациенти...
Тук са описани преживявания и впечетления от лечението! Ако искаш подробна и изчерпателна информация прочети внимателно постовете на Радо там и тук!
Сподели с нас малко информация за себе си ако искаш? Възраст, впечатления при лечението, проблеми( не е задължително) но поне ни кажи какъв хепатит си? В или С?
Поздрави Емо!

ina:
hepatit c . Sled 1 injekcia se 4yvstvam kato parcal,gadi mise,boli me vsi4ko,imam yse6tane 4e 6te poludeia . parvia pat kato se lekuvah      mai nebe6e taka. kajete molia dali po natataka 6te se svikva s tozi ad :'( :'( :'( :'(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия